• 瀏覽: 33,358
  • 回覆: 333
  • 追帖: 5
冇計,今次有老人家一齊同行所以跟團,局搭德航。加錢轉 business class 想阿媽舒服啲,但係仍然失望!

有 Limo 接送,算唔錯安排。

點知入閘後第一關已經好失望!

去 PPL 仲好,人極少仲輕鬆。

A380 應該會好啲喇呱......

點知原來德國人啲商務位係咁窄嘅!

Travelling kit 都係麻麻...... 嚟杯 OJ 先。

機上餐飲,好一般!之後聽團友講 econ 位仲悲,得一餐叫正式,其餘嘅只係 snacks。
「海鮮」頭盤

主菜

早餐

續.....

熱賣及精選
到慕尼黑,轉機去 科隆。

短途商務..... 算把喇!早餐普普通通反而覺得好食!

謝謝收看!

飛機餐算吾錯..........
留番個肚.....食多的德國美食......

引用:
原帖由 許健輝 於 2019-12-7 10:54 PM 發表

飛機餐算吾錯..........
留番個肚.....食多的德國美食......
其實過咗兩日,暫時冇乜正嘢食過,唔好意思貼出嚟,跟團係咁上下!

今晚話有醎豬手食,睇吓好唔好喇!之後再更新!

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-12-7 11:03 PM 發表

其實過咗兩日,暫時冇乜正嘢食過,唔好意思貼出嚟,跟團係咁上下!

等你牙.......

仲有德國本地酒巴啤酒.....系米真系甘正?

回覆 引用 TOP

Hv a nice holiday

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 許健輝 於 2019-12-7 11:06 PM 發表

等你牙.......

仲有德國本地酒巴啤酒.....系米真系甘正?
等我睇睇!

其實呢兩日就係食過以下嘅嘢,希望睇完唔會令大家連個胃反轉埋喇!

酒店房仲算過得去,雪櫃入面啲嘢包埋任飲。

早餐

午餐

引用:
原帖由 zevo 於 2019-12-7 11:10 PM 發表

Hv a nice holiday
多謝你!👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-12-7 11:12 PM 發表

等我睇睇!

其實呢兩日就係食過以下嘅嘢,希望睇完唔會令大家連個胃反轉埋喇!

禾覺得幾巧牙......夠哂本土風味.......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 許健輝 於 2019-12-7 11:14 PM 發表

禾覺得幾巧牙......夠哂本土風味.......
多謝輝兄!咁我啲相盡量影得靚啲至 post 上嚟。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-12-7 11:16 PM 發表

多謝輝兄!咁我啲相盡量影得靚啲至 post 上嚟。
些些f1kon兄........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-12-7 10:38 PM 發表

冇計,今次有老人家一齊同行所以跟團,局搭德航。加錢轉 business class 想阿媽舒服啲,但係仍然失望!

有 Limo 接送,算唔錯安排。

點知入閘後第一關已經好失望!

去 PPL 仲好,人極少仲輕鬆。

A380 應該會好啲喇呱......

點知原來德國人啲商務位係咁窄嘅!

Travell ...
這間航空公司我幫襯過好多次,我對他們的服務都好滿意,服務比 CX 好好多。我覺得 Premium Economy 的坐位已不錯。
機上放了可樂和橙汁任飲。
起飛後先是小食,之後是晚餐,落機前是早餐。
咸猪手在不同餐廳有不同烹調方法,最好吃的匹是烤焗的配酸菜。
不知師兄跟那間旅行社?
我多數跟X明旅行社。

跟團!
D餐咁正。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-12-7 23:03 發表

德國香腸同面包,唔錯架.一系食唐餐.

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-12-7 11:12 PM 發表

等我睇睇!

茄汁豆個個早餐,多到呢

主題標籤 #早餐 #海鮮
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]