• 瀏覽: 1,506
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
頭先on居居去左旺角上海街揾人換廁所門,點知揾倒一間剩係得個門賣,叫我自己度尺既鋪頭,最後收我$1550(附已挑選的款式圖),最後落左$550訂金,但個價錢其實未計送貨。最後上網yahoo拍賣網見倒安裝連送貨加折舊門同樣款式價錢重平我想問而家可以點,俾左訂個度可唔可以退錢,我連尺寸都未俾佢架

熱賣及精選
引用:
原帖由 macjoker 於 2019-12-8 23:57 發表

頭先on居居去左旺角上海街揾人換廁所門,點知揾倒一間剩係得個門賣,叫我自己度尺既鋪頭,最後收我$1550(附已挑選的款式圖),最後落左$550訂金,但個價錢其實未計送貨。最後上網yahoo拍賣網見倒安裝連送貨加折舊門同樣款式價錢重平 ...

回覆 引用 TOP

無架啦,網上平啲好正常,鋪頭都要交租架

回覆 引用 TOP

明碼實價,點可以話受騙 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 macjoker 於 2019-12-8 11:57 PM 發表

頭先on居居去左旺角上海街揾人換廁所門,點知揾倒一間剩係得個門賣,叫我自己度尺既鋪頭,最後收我$1550(附已挑選的款式圖),最後落左$550訂金,但個價錢其實未計送貨。最後上網yahoo拍賣網見倒安裝連送貨加折舊門同樣款式價錢重平我想問而家可以點,俾左訂個度可唔可以退錢,我連尺寸都未俾佢架 ...
自已之前唔格價,買貴左就話被騙..........

被禁言一星期仲唔醒目,放監後都係要繼續日日瘋狂派膠,之前真身已被永禁,而家又再犯被永禁,抵 L 死啦
版大可否俾個機會我請不要在上班區永禁我包冇下次,版大求求你,切一個期限俾我,好不好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2019-12-9 13:11 發表

自已之前唔格價,買貴左就話被騙..........
搞掂左,求你聽乞米

引用:
原帖由 chichigg123 於 2019-12-9 13:06 發表

無架啦,網上平啲好正常,鋪頭都要交租架
搞掂左,謝謝你的分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 macjoker 於 2019-12-9 01:14 PM 發表

搞掂左,求你聽乞米
咁巴閉唔好喺度問啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cHENG222214 於 2019-12-9 16:11 發表

咁巴閉唔好喺度問啦
態度改變態度,你冇禮貌,我都唔需要有,我問左既問題有得到幫助,自然會感謝你,大部份人睇左都冇回覆,係你同佢咁無聊留言留講左等於冇講既野。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 macjoker 於 2019-12-9 04:16 PM 發表

態度改變態度,你冇禮貌,我都唔需要有,我問左既問題有得到幫助,自然會感謝你,大部份人睇左都冇回覆,係你同佢咁無聊留言留講左等於冇講既野。 ...
咁你搞掂咗係點搞掂法?退款?免費送貨?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]