• 瀏覽: 31,268
  • 回覆: 445
  • 追帖: 2
我剛落車,無事喎!我吊呀!搞到我咁早起身又無早餐食

熱賣及精選
未雨綢繆不失為好既

回覆 引用 TOP

7點幾返到, 途中仲同阿Sir講咗聲早晨

反修訂逃犯條例即係支持殺人犯,必有業報
話反修人士係曱甴, 簡直侮辱o左昆蟲
話反修人士係畜牲, 簡直侮辱o左動物
話反修人士係物件, 簡直侮辱o左死物
話反修人士係人, 簡直侮辱o左自己
引用:
原帖由 krolik 於 2019-12-9 07:38 AM 發表

我落車幾個,太多後生,巧驚驚唔敢講……而家叫早晨都無自由

引用:
原帖由 krolik 於 2019-12-9 07:38 AM 發表

我都係已返到公司附近早餐中,九龍塘東鐵站都有同防暴警察講講左早晨,辛苦晒

引用:
原帖由 montejo 於 2019-12-9 07:31 AM 發表

到!食早餐兼去公園晨運

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 9-12-2019 07:31 AM 發表

早D返到,可以喺公司附近食早餐慢慢嘆

引用:
原帖由 JohnKimGTR 於 2019-12-9 07:50 AM 發表

早D返到,可以喺公司附近食早餐慢慢嘆
慣咗屋企食

回覆 引用 TOP

引用:

支持

回覆 引用 TOP

引用:

我7點到咗,喺公司附近食早餐,又係喺途中見到阿 sir,同佢哋講聲加油💪

回覆 引用 TOP

搭緊巴士,暫時都好順利,轉頭應該有時間食埋份早餐先上公司。

回覆 引用 TOP

👍成功返工。

引用:
原帖由 lclau2011 於 2019-12-9 07:47 AM 發表

我都係已返到公司附近早餐中,九龍塘東鐵站都有同防暴警察講講左早晨,辛苦晒
me too,support police!!!

回覆 引用 TOP

返到公司啦,吹咩

好暢順

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]