• 瀏覽: 16,278
  • 回覆: 170
  • 追帖: 6
開始武裝起義反青復明

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 HKusers 於 2019-12-9 10:38 AM 發表

末屠龍已煙沒
未,仲有一批唔割蓆嘅犯民

回覆 引用 TOP

真假都好 班羊古注定冇運行 以為蒙面冇事

回覆 引用 TOP

啲黑幫嘢。。。我哋點知唔係乞景/何妖 啲隊友呀?!?

黃絲泛民又會話係插贓嫁禍 係被逼

引用:
原帖由 shan3158 於 2019-12-9 11:31 AM 發表

黃絲泛民又會話係插贓嫁禍 係被逼
啱,黃絲泛民又會話係插贓嫁禍,呢嘢係鬼做嫁禍俾佢哋

回覆 引用 TOP

系唔系暗地开枪住射杀无辜市民,然后嫁祸警队?

引用:
原帖由 昊暠昺 於 2019-12-9 10:22 AM 發表

大家小心,可能隨時有冷槍射殺市民或遊行示威人士來屈警!
呢條橋我三個月前都諗到
其實係抄鋼錬的伊修巴爾戰爭
用安比扮平民比槍殺

不過估唔到係極端黃絲份子做到
買九仔一直唔係易事
睇黎劉青雲 同 方中信可以拍
竊聽風雲第四集
光復革命之陰影面

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標
引用:
原帖由 waltzhu1980 於 2019-12-9 11:39 AM 發表

系唔系暗地开枪住射杀无辜市民,然后嫁祸警队?
可能仲會射殺自己豬隊友
一了百了
屈警察之餘 仲搞店埋自己友
自相殘殺係本色

引用:
原帖由 vviicckkyy 於 2019-12-9 08:44 AM 發表

警方釋出善意對民陣昨日的港島遊行發出「不反對通知書」,惟黑衣魔及泛暴派死性不改,還密謀策劃驚天殺機。黑衣魔中最兇暴的「屠龍小隊」擬設下血洗遊行毒計,警方有組織罪案及三合會調查科(「O記」)亦接獲有關情報,在遊行前出動百警,在荃灣、天后和灣仔拘捕11名該小隊的骨幹成員,首次起出半自動手槍、105發中空子彈、避彈衣和軍刀等武器,制止黑衣魔一場血腥殺戮和插贓嫁禍。消息指,黑衣魔購買與警方特警同型號的槍彈 ...
涉及國家安全,香港恐怖分子應引渡返中央法院審查!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十九八 於 2019-12-9 11:42 AM 發表

呢條橋我三個月前都諗到
其實係抄鋼錬的伊修巴爾戰爭
用安比扮平民比槍殺

不過估唔到係極端黃絲份子做到
買九仔一直唔係易事
睇黎劉青雲 同 方中信可以拍
竊聽風雲第四集
光復革命之陰影面 ...
一果套 劉青雲都有屈方中信死無對証
到時平民死 槍又係警察
最慘係平民
死左都要比人借橋做低警察

好在起左出黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BBQ3336333 於 2019-12-9 11:17 AM 發表

香港唔徹底清除毒血係無辦法重生,對於一啲DNA已經變異既人,係無辦法再一齊生活,我開始傾向支持希特勒式既種族清洗。
唔洗
問題其實係大陸同香港度
香港人要一生做樓奴
我堂弟係大陸又係揾萬幾兩萬
不過廣州一百萬買到
我地山卡拉都要四百萬咁解
變左會覺得香港政府無幫到佢地
一直吸左血比大白象同大陸佬

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標
引用:
原帖由 vviicckkyy 於 2019-12-9 08:44 AM 發表

警方釋出善意對民陣昨日的港島遊行發出「不反對通知書」,惟黑衣魔及泛暴派死性不改,還密謀策劃驚天殺機。黑衣魔中最兇暴的「屠龍小隊」擬設下血洗遊行毒計,警方有組織罪案及三合會調查科(「O記」)亦接獲有關情報,在遊行前出動百警,在荃灣、天后和灣仔拘捕11名該小隊的骨幹成員,首次起出半自動手槍、105發中空子彈、避彈衣和軍刀等武器,制止黑衣魔一場血腥殺戮和插贓嫁禍。消息指,黑衣魔購買與警方特警同型號的槍彈 ...
屎渠曱甴隊点會屠到龍吖! 速龙小隊打佢地兩野, 班仆街曱甴咪死捐入屎渠食屎啦!

不過屎渠想殺市民嫁禍警方呢招就真係好賤! 係都殺泛民議員去嫁禍警察吖! 

回覆 引用 TOP

真悶又老作假新聞

又係一班低端港人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]