• 瀏覽: 17,260
  • 回覆: 170
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 kikiz 於 2019-12-9 11:45 AM 發表

一果套 劉青雲都有屈方中信死無對証
到時平民死 槍又係警察
最慘係平民
死左都要比人借橋做低警察

好在起左出黎
直情拍第四集
一直係連登app睇posT
一路追ip
一路搵附近邊度有人用網絡

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標
引用:
原帖由 股水西流 於 2019-12-9 11:51 AM 發表

你啲手足冇話你知咩
根本所謂咩龍隊係唔存在

一直老作出嚟啲假嘢啲儍逼又信

引用:
原帖由 secondhand.sale 於 2019-12-9 11:22 AM 發表

其實都係一丘之狢,泛民唔割蓆就明顯係同謀
泛民議員不嬲都係香港黑衣暴徒嘅幕後黑手, 佢地為求一票去殺市民再嫁禍警察, 一啲都唔出奇! 

附件

IMG-20190926-WA0003.jpg(112.5 KB)

2019-12-9 11:56 AM

20190922_e2a1f62134f31e4d7ca4jRaPxMZ2n0YI.jpg(26.38 KB)

20190727_8455e7335bea9272a206CqrvsMccCD32.jpg(23.18 KB)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKusers 於 2019-12-9 10:38 AM 發表

末屠龍已煙沒
今次捉到, 唔代表下次都捉到...
警察加油...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vviicckkyy 於 2019-12-9 08:44 AM 發表

警方釋出善意對民陣昨日的港島遊行發出「不反對通知書」,惟黑衣魔及泛暴派死性不改,還密謀策劃驚天殺機。黑衣魔中最兇暴的「屠龍小隊」擬設下血洗遊行毒計,警方有組織罪案及三合會調查科(「O記」)亦接獲有關情報,在遊行前出動百警,在荃灣、天后和灣仔拘捕11名該小隊的骨幹成員,首次起出半自動手槍、105發中空子彈、避彈衣和軍刀等武器,制止黑衣魔一場血腥殺戮和插贓嫁禍。消息指,黑衣魔購買與警方特警同型號的槍彈 ...
守護香港,唯有警察...

尋日仍出街助民陣既一班,尤如曱甴.
一係無腦,一係助港奸想攪衰香港..
如有沿途影片,請交俾國內,人臉辨認晒佢地,等佢地未來永遠留在香港呢個大監獄之中...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

你講問題歸咎於樓價,點解你唔針對地產商,李家誠等四大家族,先至係高樓價最大得益者,你哋唔一齊燒?但無咁做喎,到依家唔好自欺欺人喇,明眼人一睇就知你哋想咩喇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十九八 於 2019-12-9 11:47 AM 發表

唔洗
問題其實係大陸同香港度
香港人要一生做樓奴
我堂弟係大陸又係搵萬幾兩萬
不過廣州一百萬買到
我地山卡拉都要四百萬咁解
變左會覺得香港政府無幫到佢地
一直吸左血比大白象同大陸佬 ...
你講問題歸咎於樓價,點解你唔針對地產商,李家誠等四大家族,先至係高樓價最大得益者,你哋唔一齊燒?但無咁做喎,到依家唔好自欺欺人喇,明眼人一睇就知你哋想咩喇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kikiz 於 2019-12-9 11:43 AM 發表

可能仲會射殺自己豬隊友
一了百了
屈警察之餘 仲搞店埋自己友
自相殘殺係本色
烏黑蘭當年就係射殺自己友來屈政府及警察,以致當時烏黑蘭政府落台,而淪陷成今時今日眾所皆知的歐洲子宮。不過黃蟲可能唔知,佢哋偏盲嘅!

思念如波一浪浪,常行靜坐念消磨;
持咒觀想來降伏,一念過去是光芒。

悟時頓,非時漸;頓如幻,漸皆夢;
一翻迷惑,清醒一瞬。
醒時何曾頓漸,大日未嘗不普照。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股水西流 於 2019-12-9 11:51 AM 發表

你啲手足冇話你知咩
我都聽過黃色同事講星期日有幾個點唔好去。今日星期一會再搞大佢去配合。嗰時唔知佢講咩但而家明晒。好采警方破左案如果唔係今日會好亂。但我就唔明點解有咁多黃人收唔倒風?

一定要重判,黃絲法官咪再放過佢地

回覆 引用 TOP

屠狗貝

回覆 引用 TOP

成班仆街含家鏟!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個壞咗嘅城市 於 2019-12-9 11:28 AM 發表

啲黑幫嘢。。。我哋點知唔係乞景/何妖 啲隊友呀?!?
係呀,咁下次發現即場實彈射鳩佢地,你支唔支持

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]