• 瀏覽: 16,273
  • 回覆: 170
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 imad 於 2019-12-9 12:53 PM 發表

美國領事館d 人
希望盡快抽出幕後主腦及資金提供者,呢班惡魔真係要好硬淨/專業嘅執法人員先攪得掂

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 vviicckkyy 於 2019-12-9 08:44 AM 發表

警方釋出善意對民陣昨日的港島遊行發出「不反對通知書」,惟黑衣魔及泛暴派死性不改,還密謀策劃驚天殺機。黑衣魔中最兇暴的「屠龍小隊」擬設下血洗遊行毒計,警方有組織罪案及三合會調查科(「O記」)亦接獲有關情報,在遊行前出動百警,在荃灣、天后和灣仔拘捕11名該小隊的骨幹成員,首次起出半自動手槍、105發中空子彈、避彈衣和軍刀等武器,制止黑衣魔一場血腥殺戮和插贓嫁禍。消息指,黑衣魔購買與警方特警同型號的槍彈 ...
一早講咗,暴徒應即捕即殺。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vviicckkyy 於 2019-12-9 08:44 AM 發表

警方釋出善意對民陣昨日的港島遊行發出「不反對通知書」,惟黑衣魔及泛暴派死性不改,還密謀策劃驚天殺機。黑衣魔中最兇暴的「屠龍小隊」擬設下血洗遊行毒計,警方有組織罪案及三合會調查科(「O記」)亦接獲有關情報,在遊行前出動百警,在荃灣、天后和灣仔拘捕11名該小隊的骨幹成員,首次起出半自動手槍、105發中空子彈、避彈衣和軍刀等武器,制止黑衣魔一場血腥殺戮和插贓嫁禍。消息指,黑衣魔購買與警方特警同型號的槍彈 ...
呢班人渣,吾死都無用

回覆 引用 TOP

飛鳥盡、良弓藏、
狡兔死、走狗烹。

xyz_666

回覆 引用 TOP

引用:

民陣要解釋一下啦🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeungph 於 9-12-2019 10:20 AM 發表

恐怖份子應終生痞監。
贊成

回覆 引用 TOP

層龍小隊內有12名軍人,曾經在新西蘭接受軍事訓練

回覆 引用 TOP

冚家剷又未審先判,擺明係黑社會軍火庫交人專登擇日拉人

呢次完完整整暴露出法漏洞!!有槍械知識既人會識合法地整枝槍出嚟!只要遂件配件買番嚟,就唔會犯法!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyt04114 於 2019-12-9 10:35 AM 發表

點解會比佢地運到槍入黎
化整為零,幾十隻曱甴一人帶小小都帶到入境啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmo1668 於 2019-12-9 12:55 PM 發表

中國有東風快遞,美國有聯邦快遞!
冇錯,空軍將領都可以突然唔做做貨機機師,冇任務在身揾鬼信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waltzhu1980 於 2019-12-9 11:39 AM 發表

系唔系暗地开枪住射杀无辜市民,然后嫁祸警队?
應該係射警察先,逼警察開槍還擊,暴徒再亂槍掃射示威人士,嫁禍警察。

回覆 引用 TOP

沒有暴政,只有暴徒....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 briancccc 於 2019-12-9 12:01 PM 發表

我都聽過黃色同事講星期日有幾個點唔好去。今日星期一會再搞大佢去配合。嗰時唔知佢講咩但而家明晒。好采警方破左案如果唔係今日會好亂。但我就唔明點解有咁多黃人收唔倒風? ...
將你個個收到風嘅黃色同事舉報比警察

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 secondhand.sale 於 2019-12-9 11:22 AM 發表

其實都係一丘之狢,泛民唔割蓆就明顯係同謀
你睇今次區選, 泛民點會割蓆,,

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]