• 瀏覽: 143,223
  • 回覆: 365
  • 追帖: 18
小弟不經不覺都入了7-8隻Rolex全鋼運動款。前排入了珠帶Pepsi之後,慢慢重新識得欣賞珠帶的高貴同datejust的經典性。

忍不住入了隻41珠帶藍面,我戴41的次數仲多過隻126710blro。

慢慢睇到datejust一個吸引點,就係,係街唔多人撞錶,但效果(當然要選對個dial同條帶嘅款式)好出外,好sharp。開始感受到這一份低調中的滿足感。

師兄們,請一齊分享你地嘅datejust!

精選汽車
引用:
原帖由 simple6666 於 2019-12-9 12:11 PM 發表

小弟不經不覺都入了7-8隻Rolex全鋼運動款。前排入了珠帶Pepsi之後,慢慢重新識得欣賞珠帶的高貴同datejust的經典性。

忍不住入了隻41珠帶藍面,我戴41的次數仲多過隻126710blro。

慢慢睇到datejust一個吸引點,就係,係街唔多人撞錶,但效果(當然要選對個dial同條帶嘅款式)好出外,好sharp。開始感受到這一份低調中的滿足感。

師兄們,請一齊分享你地嘅datej ...
可以加埋daydate ?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

換左皮帶又young D

Support

附件

WhatsApp Image 2019-12-09 at 13.50.38.jpeg(299.3 KB)

2019-12-9 01:51 PM

WhatsApp Image 2019-12-09 at 13.50.38.jpeg

回覆 引用 TOP

請問師兄咩年齡

回覆 引用 TOP

我心思思都想買datejust 41 mm 但太太話帶上去好老

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simple6666 於 2019-12-9 12:11 PM 發表

師兄們,請一齊分享你地嘅datej ...
Ching 咁難撈你都買到,
你同我撞錶啦!
不過我嗰隻多咗D石。

xyz_666

回覆 引用 TOP

2013年, 人生第一勞。。 116234

回覆 引用 TOP

我都好喜歡

回覆 引用 TOP

Support

回覆 引用 TOP

支持DJ,,,雖然冇貨係手,,還在心思思

我都黎

附件

20190917_232311.jpg(78.16 KB)

2019-12-9 03:34 PM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]