• 瀏覽: 10,551
  • 回覆: 65
  • 追帖: 1
本主題由 Sampras.l 於 2019-12-14 04:19 AM 加入精華
https://www.youtube.com/watch?v=q_YJ3lvAYsA

點解個男主角又出現返??
進入香討影片區

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
收得咪無事囉, 好似寒冬戰士咁又係以為死左咁掛

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

第2集重唔識飛 又著件假波戰衣.條友又出翻黎,唔多唔少又講愛情戲份,無聊

好期待呦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kira2018 於 2019-12-9 02:56 PM 發表

第2集重唔識飛 又著件假波戰衣.條友又出翻黎,唔多唔少又講愛情戲份,無聊
呢套選角算好D了..........男女角都算靚,
其他DC D片既選角仲差喇

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

點解差不多到尾嗰陣,好似著咗件黃金聖衣咁嘅

件全金戰衣未免太金…

上一集真係好悶

回覆 引用 TOP

點解男主咁後生?
同埋最後連個垃圾桶都唔識? 
又沉睡左N年, 定反派做返佢出黎?

BGM, 
https://www.youtube.com/watch?v=LQaehcfXvK0

期待的,但還要等多半年!望不要拍到第一集尾段咁爛!

引用:
原帖由 EIEIO@EIEIO 於 2019-12-9 10:48 PM 發表

期待的,但還要等多半年!望不要拍到第一集尾段咁爛!
DC專歎慢版, 乜都攤凍晒喇, 如果改今年下半年, 無乜大片和英雄片競爭下, 一定好好多喇
之前無啦啦一延就延兩年多

fans 特色 :
引用:
原帖由 molittlemo 於 2019-12-9 09:27 PM 發表

點解男主咁後生?
同埋最後連個垃圾桶都唔識?
又沉睡左N年, 定反派做返佢出黎?

BGM,
https://www.youtube.com/watch?v=LQaehcfXvK0
男主角上集死左了.
哩集好似話係個奸角用佢的能力令男主角復活.

引用:
原帖由 lanhk 於 2019-12-10 01:56 PM 發表

男主角上集死左了.
哩集好似話係個奸角用佢的能力令男主角復活.
我就係記得上集男主角普通人, 一個人飛到N咁高, 死緊.
所以唔知點解佢會出返黎.

如果係 "奸角用佢的能力令男主角復活"
咁ending 應該就係,
奸角: 殺左我, 你男友就會消失
WW: ......
Chris: 落手啦, 返正我唔應該存在係世上
WW: 呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀

期待

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右