• 瀏覽: 4,207
  • 回覆: 103
  • 追帖: 2
見到🐷兄一餐食哂一罐午餐肉就知佢係食家嚟啦😆咁啱今日路經鴨記就去試吓,果然無介紹錯,呢個免牛絕對係經典既味道,再配一隻半生熟雙面煎蛋加杯凍央都只係40蚊,下午茶份量當午餐食 覺得係抵 @真。豐滿的豬豬

目標人物
熱賣及精選
引用:
原帖由 傲骨 於 2019-12-9 04:34 PM 發表

見到🐷兄一餐食哂一罐午餐肉就知佢係食家嚟啦😆咁啱今日路經鴨記就去試吓,果然無介紹錯,呢個免牛絕對係經典既味道,再配一隻半生熟雙面煎蛋加杯凍央都只係40蚊,下午茶份量當午餐食 覺得係抵 @真。豐滿的豬豬

10614303 ...
咪引誘我呀!😋😅😚

不錯不錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2019-12-9 04:34 PM 發表

肉醬好似好靚

物超所值。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2019-12-9 04:36 PM 發表

咪引誘我呀!😋😅😚
原來你上次張相有店名架,唔使揾得咁辛苦

目標人物
引用:
原帖由 miumiutravel 於 2019-12-9 04:40 PM 發表

肉醬好似好靚
味道都好好

目標人物

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2019-12-9 04:43 PM 發表

原來你上次張相有店名架,唔使揾得咁辛苦
開名啦!😁我都唔記得咯...😅🤔

引用:

砵仔蒸飯

良心價

回覆 引用 TOP

引用:

骨兄,你即係引我,叫我今晚整免牛嘅啫...
不過,整中式定西式好呢?

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
砵仔飯正喎
店名唔該

禾鍾意配意粉

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。

正呀,成日去鴨記

回覆 引用 TOP

主題標籤 #下午茶
提示:支持鍵盤翻頁左 右