• 瀏覽: 4,411
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
真心覺得湖人賺左有凸..
雖然IG 有起色 ,但 見到波仔同hart 愈打愈雷😂😂
湖人GM偷笑緊😂
隻狀元又可能水水地 今鋪燒鵝有排捱啦!

熱賣及精選
Davis講到明要離家出走啦 燒鵝唔搵啲野換 玩埋今季 渣都無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwking 於 2019-12-9 09:24 PM 發表

真心覺得湖人賺左有凸..
雖然IG 有起色 ,但 見到波仔同hart 愈打愈雷😂😂
湖人GM偷笑緊😂
隻狀元又可能水水地 今鋪燒鵝有排捱啦!
技安一場常規賽都未打過,仲要養傷期間比人影到仲肥過之前,真係水味好濃。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ignwong 於 2019-12-10 06:07 AM 發表

技安一場常規賽都未打過,仲要養傷期間比人影到仲肥過之前,真係水味好濃。
都希望佢可以減到磅 仲後生大把機會

回覆 引用 TOP

無辦法中 換來錯誤嘅球哥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水底自信的蛋 於 2019-12-10 08:25 AM 發表

無辦法中 換來錯誤嘅球哥
唔緊要 下年簽埋3球 哈哈 玩一家親
球哥 防守係得 但無得分點🤦‍♂️

回覆 引用 TOP

燒鵝應該準備重建
1 讓球哥多打進攻 拿多少交易價值
2 中鋒要換走
3 交易來老練球員 陪公子打球

回覆 引用 TOP

Ball and hart  好難trade  無人肯接手 trade ig 送呢兩件就應該有人要😅

回覆 引用 TOP

連LBJ都帶唔起Ball同Hart,相信無人帶得到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水留情 於 2019-12-10 10:47 AM 發表

連LBJ都帶唔起Ball同Hart,相信無人帶得到
極品 二人組!

回覆 引用 TOP

AD和LBJ就已經聯盟無敵二人組

回覆 引用 TOP

湖人總冠軍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwking 於 2019-12-10 08:51 AM 發表

Ball and hart  好難trade  無人肯接手 trade ig 送呢兩件就應該有人要😅
今次真系比湖人賺左好多
但拖埋今季 AD完約 變湖人 燒鵝兩敗俱傷
燒鵝管理層5夠狠

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]