• 瀏覽: 8,845
  • 回覆: 113
  • 追帖: 3
本主題由 agentt 於 2019-12-13 12:10 PM 移動
華為高層談鴻蒙動向 料明年8月全面開源

熱賣及精選
引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2019-12-10 08:13 PM 發表

華為高層談鴻蒙動向   料明年8月全面開源
,有競爭才有進步

回覆 引用 TOP

平常心可以了,要求又唔咪乜野,有乜用乜囉,又唔咪唔識用。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

難怪未開始2025中國制造美國已經咁驚!CPU中國識整,5G華為快過你,OS中國都識整,美國還有什麼?

期待. 最重要係要有apps

回覆 引用 TOP

戇鳩咪搞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2019-12-10 10:02 PM 發表

難怪未開始2025中國制造美國已經咁驚!CPU中國識整,5G華為快過你,OS中國都識整,美國還有什麼?
說得對!

回覆 引用 TOP

戇蒙

回覆 引用 TOP

連個名都柒個人,個系統唔方好用,應該全部都係bug,背後不斷收集晒機主資料

情況同以前用開IOS轉Android一樣,只要系統穩定,試下先,怕乜喎。

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2019-12-11 12:02 AM 發表

美國有肯德基, 有麥當勞, 有可口可樂,
有polo,, Nike, Adidas.
有ray ban......
有大藥廠........
真係有排追, 我係中國人, 愛中國
我們跟他還有很遠的距離,
中國人 首先必須盡量支持中國牌子

共狗期待

正預備步入博物館。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹界降臨 於 2019-12-11 09:27 AM 發表

共狗期待
you must a foreigner

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2019-12-10 10:02 PM 發表

仲有一班揸香港身份證嘅崇洋賣國賊。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]