• 瀏覽: 7,330
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
有冇車房可以代裝?請問幾錢人工?

精選汽車
賓利定拉利?

╫╫where is your vtec button? where is your rn car?  how did U fix the rear window button?╫╫
引用:
原帖由 吳廣治 於 2019-12-11 10:03 PM 發表

賓利定拉利?
林寶

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2019-12-11 10:04 PM 發表

林寶
三舊

╫╫where is your vtec button? where is your rn car?  how did U fix the rear window button?╫╫
引用:
原帖由 吳廣治 於 2019-12-11 10:05 PM 發表

三舊
你整?

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2019-12-11 10:05 PM 發表

你整?

攞來

引用:
原帖由 吳廣治 於 2019-12-11 10:07 PM 發表

攞來
留電話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吳廣治 於 2019-12-11 10:07 PM 發表

攞來
車房佬同你講換條泵把,5千,你係咪即比?吾係?無$冇L學人揸車

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2019-12-11 10:04 PM 發表

林寶
林寶幾時出咗款 "141"???

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28295027

引用:
原帖由 NorrisHKman 於 2019-12-11 11:06 PM 發表

林寶幾時出咗款 "141"???

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28295027
即係咁講,吾想答咪算,係度串人有咩意思?吾比揸141?

回覆 引用 TOP

淘返嚟啱唔啱裝架?我啱啱淘咗套太陽擋,第一次唔啱位,第二次我度埋呎吋比佢造過,最後第二次個位仲離譜過第一次,最終退款但蝕咗集運費

引用:
原帖由 yoshiki321 於 2019-12-11 11:08 PM 發表

淘返嚟啱唔啱裝架?我啱啱淘咗套太陽擋,第一次唔啱位,第二次我度埋呎吋比佢造過,最後第二次個位仲離譜過第一次,最終退款但蝕咗集運費 ...
幾佰蚊我想試下,真係吾得咪吾要。不過吾知裝工收幾錢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoshiki321 於 2019-12-11 11:08 PM 發表

淘返嚟啱唔啱裝架?我啱啱淘咗套太陽擋,第一次唔啱位,第二次我度埋呎吋比佢造過,最後第二次個位仲離譜過第一次,最終退款但蝕咗集運費 ...
裝工一千以內OK

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 saicheuk008 於 11-12-2019 23:11 發表

幾佰蚊我想試下,真係吾得咪吾要。不過吾知裝工收幾錢。
有膽識,但唔駛噴油咩?

引用:
原帖由 yoshiki321 於 2019-12-11 11:14 PM 發表

有膽識,但唔駛噴油咩?
已經噴左油

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]