• 瀏覽: 11,856
  • 回覆: 93
本主題由 yycrab 於 2019-12-17 03:15 PM 提升
此劇集身為台慶劇,相當受注目。接下來TVB舉辦的《萬千星輝頒獎典禮2019》在競逐各個獎項方面相信會加了不少分。而千嬅的目標並不在於視后寶座,她竟然想劍指《勁歌總選》,「金曲金獎,我想攞金曲金獎。我覺得呢首歌好聽(主題曲《嫁給愛情》),所以我好想唱。同埋今年有得拍呢套劇已經好開心,冇咩其他特別諗法,呢個我真心。不過今年TVB好多好劇集,《金宵大廈》同紅姐演嘅《鐵探》真係好出色。」

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/408739/%E5%A4%9A%E5%8A%9F%E8%83%BD%E8%80%81%E5%A9%86-%E6%A5%8A%E5%8D%83%E5%AC%85%E6%9C%9F%E5%BE%85-%E5%8B%81%E6%AD%8C-%E7%B8%BD%E9%81%B8%E7%84%A1%E5%BF%83%E7%88%AD%E8%A6%96%E5%90%8E-%E6%83%B3%E6%94%9E%E9%87%91%E6%9B%B2%E9%87%91%E7%8D%8E

知道臭四就快論資排輩拎影后,人瑞就想拎埋視后勁過臭四

熱賣及精選
只係做番自己,無演技

引用:
原帖由 watcher2019 於 2019-12-11 08:40 PM 發表

只係做番自己,無演扳
楊千嬋有幾多個自己?

回覆 引用 TOP

咁樣都做到視后, 簡直侮辱左視后兩個字.

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-12-11 09:43 PM 發表

咁樣都做到視后, 簡直侮辱左視后兩個字.
你講緊唐屎?

唔好理佢套劇係新人定影后出演。但凡喺該年度劇集播出時能掀起收睇同討論熱潮兼贏得口碑嘅就係一套好劇,呢啲就係外界觀眾嘅反應,唔應該排資論輩。所以施嬅、山聰理應獲獎。

佢駛唔駛搶呀

大台爭住俾佢啦

引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2019-12-11 08:38 PM 發表

此劇集身為台慶劇,相當受注目。接下來TVB舉辦的《萬千星輝頒獎典禮2019》在競逐各個獎項方面相信會加了不少分。而千嬅的目標並不在於視后寶座,她竟然想劍指《勁歌總選》,「金曲金獎,我想攞金曲金獎。我覺得呢首歌好聽(主題曲《嫁給愛情》),所以我好想唱。同埋今年有得拍呢套劇已經好開心,冇咩其他特別諗法,呢個我真心。不過今年TVB好多好劇集,《金宵大廈》同紅姐演嘅《鐵探》真係好出色。」
https:/ ...
千樺 多功能老婆唔掂喇攞唔到視后

回覆 引用 TOP

垃圾做番自己!

回覆 引用 TOP

其實佢啲演技真係垃圾, 年輕時做下靚妹扮下傻大姐還可以,現在……算把啦

引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2019-12-11 09:57 PM 發表

你講緊唐屎?
劏屍好過楊好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2019-12-11 08:38 PM 發表

https:/ ...
老千嬅真係慳啲啦,憑套咁嘅廢劇諗住去攞?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 thunderpig 於 2019-12-13 07:09 AM 發表

劏屍好過楊好多
你講緊身材?

回覆 引用 TOP

咁嘅演技想做視后?

回覆 引用 TOP

演出藍飛角色有進步

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]