• 瀏覽: 4,144
  • 回覆: 15
  • 追帖: 3
搞左2個月終於完泥水,下星期油牆之後就會裝櫃同門。依家煩惱緊廚房門玻璃應唔應該要框,師傅話木框平但要最少3吋左右框,鐵可以做得幼但2門加埋貴5千...

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
做乜搞到成個廁所咁😰

好特色😅

回覆 引用 TOP

要鐵,come用D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CurryFit 於 2019-12-13 10:17 AM 發表

做乜搞到成個廁所咁😰
我都覺得有d花,不過加晒櫃應該好d既

引用:
原帖由 Jellybellycandy 於 2019-12-13 05:04 PM 發表

我都覺得有d花,不過加晒櫃應該好d既
雲石紋配木紋

引用:
原帖由 CurryFit 於 2019-12-13 10:17 AM 發表

做乜搞到成個廁所咁😰
做完櫃,只見到少少磚,無問題的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ahloahlo 於 2019-12-13 05:29 PM 發表

雲石紋配木紋
因為做玻璃門所以跟出面廳一樣鋪木紋

回覆 引用 TOP

啲間格......

回覆 引用 TOP

引用:

做乜搞到成個廁所咁😰
客廳鋪雲石磚牆。這口味比較特別

引用:
原帖由 黑草羊 於 2019-12-14 07:07 PM 發表

客廳鋪雲石磚牆。這口味比較特別
廚房黎架,客廳油油咋,未油無野好影

回覆 引用 TOP

油左2層,d邊都唔太直,希望去到第三層師傅生生性性啦...
依家諗爆頭點藏條冷氣明喉,雖則好近窗但上網見無做木殻同櫃既大部份都唔太靚... 好羨慕大家可以有個原身既分體冷氣位

油左2層油,邊麻麻地直,希望到第三層師傅生生性性啦...
家下好頭痛冷氣明喉點遮,無櫃無木殻,之前無諗過,唯有裝近隻窗加蝦殻封板,希望唔好太突兀啦

引用:
原帖由 Jellybellycandy 於 2019-12-23 11:40 PM 發表

油左2層油,邊麻麻地直,希望到第三層師傅生生性性啦...
家下好頭痛冷氣明喉點遮,無櫃無木殻,之前無諗過,唯有裝近隻窗加蝦殻封板,希望唔好太突兀啦 ...
師兄,你隻油漆灰色係咩色號?我自己就簡咗立x太空漫步,油咗第一浸後比預期淺色,希望油第二浸會深色d。

附件

1B908474-123F-4CC6-81D7-B3297071E20F.jpeg(121.81 KB)

2019-12-24 10:59 AM

引用:
原帖由 Jellybellycandy 於 2019-12-23 11:34 PM 發表

油左2層,d邊都唔太直,希望去到第三層師傅生生性性啦...
依家諗爆頭點藏條冷氣明喉,雖則好近窗但上網見無做木殻同櫃既大部份都唔太靚... 好羨慕大家可以有個原身既分體冷氣位 ...
可參考日本安裝分體冷氣機之喉管,幾靚仔架~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]