• 瀏覽: 9,023
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
利物蒲買 南野拓實 (725萬鎊違約金)
狼隊想買 黃喜燦 (身價2,000萬鎊)
曼聯想買 夏蘭特(2000萬鎊違約金)

據外國傳媒消息,利物浦在與薩爾斯堡已經達成協議,將會在冬季轉會窗簽入日本中場南野拓實,而這位24歲中場的買斷金額僅為725萬鎊(約7250萬港元),利物浦隨隊記者同樣看好這宗交易。

南野拓實於今季歐聯小組賽中的表現吸引了一眾豪門的注意,在6場賽事中攻入2球及交出3次助攻。本來有幾支德甲球隊同樣對南野拓實感興趣,但目前利物浦已經領先。南野拓實在球場上能出任多個前場位置,而且出色的跑動能力同樣成為利物浦所看重的一環。

除了南野拓實外,薩爾斯堡前鋒黃喜燦同樣受到英超球隊狼隊關注,球隊已派出體育總監觀察球員表現。這名23歲的南韓前鋒身價達到2,000萬鎊(約2億港元),在今季歐聯小組賽有出色表現,6場小組賽射入3球,並有3次助攻。
https://hk.sports.appledaily.com ... T4Q2R32NPLEPXMT6BI/

熱賣及精選
全去曼聯

引用:
原帖由 lindawilcox 於 2019-12-13 10:17 AM 發表

薩爾斯堡呢三人確實踢得好,還有一個後衛踢得也可以,感覺很難留下了
前兩個, 很適合打快速反擊球隊, 很不錯.
夏蘭特, 十分有保留, 睇過佢4, 5場波, 全個人, 呢類前鋒英超大把, 唔算出眾, 不過二千又唔算好貴, 係有D博既成分, 又睇吓邊隊會博.

呢隊薩爾斯堡唔係同德甲個隊係兄弟波咩?

黃喜燦身價值2,000萬鎊??

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 米奇魚生B 於 2019-12-13 09:49 AM 發表

利物蒲買 南野拓實 (725萬鎊違約金)
狼隊想買 黃喜燦 (身價2,000萬鎊)
曼聯想買 夏蘭特(2000萬鎊違約金)

據外國傳媒消息,利物浦在與薩爾斯堡已經達成協議,將會在冬季轉會窗簽入日本中場南野拓實,而這位24歲 ...
利記4:3贏薩爾斯堡,黃喜燦,南野拓實,夏蘭特三個都有波入

https://www.youtube.com/watch?v=Y26HYaY3qls

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 日落武士 於 2019-12-13 10:29 AM 發表

呢隊薩爾斯堡唔係同德甲個隊係兄弟波咩?
RB萊比錫

今年毆冠隊波表現好好,三個很大功勞,值得去更高級聯賽磨練

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 文仔 於 2019-12-13 10:56 AM 發表

RB萊比錫
Redbull d波好勁,落場前狂隊紅牛

回覆 引用 TOP

紅牛證實夏蘭特已經同多仔傾緊,而且佢老豆比堅尼廢功,又講明要踢歐聯,點會去曼聯

黃入曼聯應該岩踢,依家曼聯就係無左拼勁,或者黃可以刺激下隊波,而且福頭位置比較偏左,用黃打正前有得諗

求仁得仁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lindawilcox 於 2019-12-13 10:17 AM 發表

薩爾斯堡呢三人確實踢得好,還有一個後衛踢得也可以,感覺很難留下了
你講個件係咪前阿積士青訓:基斯甸臣?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]