• 瀏覽: 5,597
  • 回覆: 53
南野拓實身體對抗性非常高,有體力,有速度,搶波一流,射術亦不俗,gopo 睇到流口水。若佢去到雁非路中場應該比佢玩晒!!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-12-13 11:12 AM 發表

南野拓實身體對抗性非常高,有體力,有速度,搶波一流,射術亦不俗,gopo 睇到流口水。若佢去到雁非路中場應該比佢玩晒!!!
deal

我哋就系你哋,你哋就系我哋

回覆 引用 TOP

其實中場中已經好多人,神軒/基達/老母/牛/占士/法賓,我覺得lalala可能會走

前面三個唔穩定,呢個㗎仔就起到好大作用!!!

引用:
原帖由 louie186 於 2019-12-13 11:17 AM 發表

其實中場中已經好多人,神軒/基達/老母/牛/占士/法賓,我覺得lalala可能會走
南野係前鋒

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-12-13 11:12 AM 發表

冇甘浮誇呀!?
玩晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雞毛當令箭 於 2019-12-13 11:42 發表

南野係前鋒
多謝提點。
睇佢係歐冠表現算係墮後咗少少。

引用:
原帖由 雞毛當令箭 於 2019-12-13 11:42 AM 發表

南野係前鋒
前鋒咩?又話勝任中場多個位置?

引用:
原帖由 雞毛當令箭 於 2019-12-13 11:42 AM 發表

南野係前鋒
高普會唔會有可能改造同佢做左/右翼衛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louie186 於 2019-12-13 11:46 AM 發表

前鋒咩?又話勝任中場多個位置?
佢好似國家隊踢中場,但佢係薩爾斯堡係前鋒

回覆 引用 TOP

相信高普眼光。
以英超球隊嚟講,個價錢真係平到唔當係錢。最緊要啱用。

奇怪。點近排高普話有興趣嘅,蘇B又話有興趣?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-12-13 11:45 AM 發表

多謝提點。
睇佢係歐冠表現算係墮後咗少少。
不過佢好似中前都得

回覆 引用 TOP

怕佢去到英超好快踢殘。

引用:
原帖由 飄飄小蜻蜓 於 2019-12-13 11:48 AM 發表

相信高普眼光。
以英超球隊嚟講,個價錢真係平到唔當係錢。最緊要啱用。

奇怪。點近排高普話有興趣嘅,蘇B又話有興趣?
福頭腳風順返,佢目標自然轉左去創造力破密集方面,想要南野呢類球員好正常

回覆 引用 TOP

入呢件就可能要放沙基利or奥歴治

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]