• 瀏覽: 12,229
  • 回覆: 377
  • 追帖: 4
本主題由 nc99999 於 2019-12-16 01:59 PM 移動
大家贊成嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 出入笨拙的膠袋 於 2019-12-13 10:26 PM 發表

大家贊成嗎?
我是你說應減薪的一員!
但我支持!Support Police!

教師、醫護同社工,港台員工應該分開罰, 男嘅罰清潔全港街道2000小時!女嘅罰做一樓一形式小天使三個月!

引用:
原帖由 66823 於 2019-12-13 11:51 PM 發表

我是你說應減薪的一員!
但我支持!Support Police!
謝謝你!🙏

引用:
原帖由 gogogolee 於 2019-12-14 06:11 AM 發表

教師、醫護同社工,港台員工應該分開罰, 男嘅罰清潔全港街道2000小時!女嘅罰做一樓一形式小天使三個月!
幾錢?

引用:
原帖由 gogogolee 於 2019-12-14 06:11 AM 發表

去鋪磚

回覆 引用 TOP

所加的薪金全部由你補貼就無所謂

引用:
原帖由 swbc 於 2019-12-14 10:31 AM 發表

所加的薪金全部由你補貼就無所謂
港台員工停薪咪補到囉,可能仲有錢派

香討五毛夠辛苦啦,日日要入錯版亂吠,有冇得加薪???

班黑衣黃屍

受洋鬼子屈辱就啞忍
HKPolice 克制 就 變本加厲

泛賤無恥!

鄧一哥
高大有型
有勇有謀

整場由泛民煽動的反中滅港暴亂,
HK Police 付出最多……
HKPolice 這半年 心理和身體所承受的,真是非人所能!
有眼淚……有血汗

一開始暴力,是為了製造仇警情緒,
製造市民與警察對立,
要求獨查警察,是為了分化政府

泛民黃絲主要目的是要奪軍權,
反中滅港…幫美國壓制中華民族復興

暴徒使用粗口暴力挑釁警察,
在傳媒配合下只放大警方行動,
令D反智ge市民仇警……
而站在學生(暴徒)那邊
投票給黃營,奪政權

US要在HK話事,otherwise, 滅港

Young Democrats of America
與HK傳媒關係……

群眾是政治鬥爭力量
向傳媒下手,控制群眾思想  
記協·發出假記證阻礙警察執法
記者=示威者=街坊=路過

班低能冇承擔嘅大學校張應該嘔返晒出過嘅糧出嚟。

魔警應該滅人工50%+取消宿舍就真

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]