• 瀏覽: 1,458
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
唔知幾時開始,窗口出面有塊 綠色既布 / 膠手套 痴左係窗口出面。

試過用木棍掃走佢,但佢痴得好實,掃唔走。

想請教下各位有無d 好方法? 謝謝!

熱賣及精選
引用:
原帖由 titanlau 於 2019-12-14 10:43 AM 發表

唔知幾時開始,窗口出面有塊 綠色既布 / 膠手套 痴左係窗口出面。

想請教下各位有無d 好方法? 謝謝! ...
圖  pls

被禁言一星期仲唔醒目,放監後都係要繼續日日瘋狂派膠,之前真身已被永禁,而家又再犯被永禁,抵 L 死啦
版大可否俾個機會我請不要在上班區永禁我包冇下次,版大求求你,切一個期限俾我,好不好
引用:
原帖由 空申飛 於 2019-12-14 10:49 AM 發表

圖  pls
已補了,謝謝!

引用:
原帖由 titanlau 於 2019-12-14 10:51 AM 發表

已補了,謝謝!
WD 40 或天那水..........用天那水要小心

被禁言一星期仲唔醒目,放監後都係要繼續日日瘋狂派膠,之前真身已被永禁,而家又再犯被永禁,抵 L 死啦
版大可否俾個機會我請不要在上班區永禁我包冇下次,版大求求你,切一個期限俾我,好不好
引用:
原帖由 空申飛 於 2019-12-14 10:56 AM 發表

WD 40 或天那水..........用天那水要小心
WD40 可以?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 titanlau 於 2019-12-14 10:43 AM 發表

...
用木棍綁住個灰剷,剷走佢就可以。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
等打風

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2019-12-14 11:06 AM 發表

用木棍綁住個灰剷,剷走佢就可以。
Raymond兄, 我驚綁得唔實,到時飛左落街就大獲

引用:
原帖由 supplier 於 2019-12-14 11:17 AM 發表

等打風
好實…打風都一定吹唔走😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 titanlau 於 2019-12-14 11:22 AM 發表

Raymond兄, 我驚綁得唔實,到時飛左落街就大獲
去12蚊店買隻魔術手搣走佢。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:

...
唔好理佢……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2019-12-14 11:29 AM 發表

去12蚊店買隻魔術手搣走佢。
好,我 try try sin. thank you !

回覆 引用 TOP

引用:

...
先揾支木棍或其他長的物體,然後準備定闊身膠紙,你想放什麼在棍頭都得,在用膠紙不停打圈痴實佢!

回覆 引用 TOP

引用:

10629955 ...
睇圖個石等都好底下,用長竹

回覆 引用 TOP

樓主首先要注意安全,身體唔好伸得太出,如有窗花應在窗花後操作。你說要用木棍先了到,個位應該都唔就手難用力。
或者可試試倒水落去浸返軟佢再用棍了走佢。倒水要小心不要整到樓下室內。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]