• 瀏覽: 4,374
  • 回覆: 31
WADE同LBJ, LBJ同AD, BEN同EMBIID, 甚至BROWN同TATUM果種互補長短
兩個策動進攻果種默契
係LEONARD同PG身上完全睇唔到

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
成績已唔錯

回覆 引用 TOP

兩個冇領導才能人士在一起!作為得分手係好,但化學作用就差D!

懂得入場是9品

懂得出場是1品
PG同KL真正彌補既係lou+harrell所缺少既防守力同穩定.

其實快艇大佬是誰?

懂得入場是9品

懂得出場是1品

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2019-12-14 05:58 PM 發表

兩個冇領導才能人士在一起!作為得分手係好,但化學作用就差D!
可愛冇領導才能?笑話人地第一年就幫速龍贏左個總冠軍返黎

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-12-14 08:12 PM 發表

看下去吧!何謂領導才能...

懂得入場是9品

懂得出場是1品
引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2019-12-14 09:20 PM 發表

看下去吧!何謂領導才能...
快艇今季CHAMP到唔好湣水

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-12-14 09:24 PM 發表

champ 到代表有領導能力咩?事實上leonard 同 pg 都係各自單打,打得入唔代表係叫領導能力喎!而且速龍champ 到都好多唔同因素以致贏左,無可否認係leonard 係勁,但唔係因為leonard 既領導出眾。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-12-14 08:12 PM 發表

運氣不錯,唔係FFV爆發,過到公鹿?

五毛特徵 : 1。在港大多上年紀的老坑,阿伯 2。來自內地,澳門,吉隆坡,大馬被中共洗腦的年輕一輩子,牠們毫無腦袋,天生奴隸,領導給屎吃,一樣照單全收
引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-12-14 09:24 PM 發表

有能力就唔駛組團啦

五毛特徵 : 1。在港大多上年紀的老坑,阿伯 2。來自內地,澳門,吉隆坡,大馬被中共洗腦的年輕一輩子,牠們毫無腦袋,天生奴隸,領導給屎吃,一樣照單全收

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上純情的P圖 於 2019-12-14 10:25 PM 發表

運氣不錯,唔係FFV爆發,過到公鹿?
唔係KL2, 有得打公鹿? 76人都過唔到,靠打76人時的FFV?
不嬲NBA都唔係一個人可以打哂

下 你講幾隊組合 大部份係內線加外線既組合 當然會有單擋
AD就不嬲都勁 LBJ企係到拉得開D人比佢單打就得
76人唔洗講啦 幾年了 中鋒單擋
但係可愛+PG13主要係補償到上季快艇冇既防守力

回覆 引用 TOP

role player 尼講係呢啲程度

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]