• 瀏覽: 6,090
  • 回覆: 31
本主題由 yycrab 於 2019-12-17 03:16 PM 提升
仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙、趙靈兒、林月如、阿奴
熱賣及精選
仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙、趙靈兒、林月如、阿奴
引用:
原帖由 仙劍奇俠傳dos 於 2019-12-14 08:19 PM 發表

又係一條爛滾友。
無 Jackso 阿水做咩?

回覆 引用 TOP

大陸派人入主~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
睇黎 高x宁, 朱x麗 開始失勢呀....

回覆 引用 TOP

佢做主席咁耐
無線就衰咁耐

回覆 引用 TOP

希望余婆死肥佬雙雙失勢,年尾收大信封

阿爺正式坐正

回覆 引用 TOP

有名你叫, 佢係「殼王」, 咁借「殼」賺錢有咩出奇, 有錢就賺, 無就走架啦, 咁多人想睇TVB死, 香港娛樂圈又咁大, 咪睇下佢地去VIU定開電視囉

回覆 引用 TOP

叫黃乜如老豆投資囉, 全家都咁鍾意曬自己大把錢, 見完報又可以即刻扮窮扮低調, 又可以免費宣傳

引用:
原帖由 Adjani 於 2019-12-17 04:15 AM 發表

叫黃乜如老豆投資囉, 全家都咁鍾意曬自己大把錢, 見完報又可以即刻扮窮扮低調, 又可以免費宣傳
叫化妝商經營電視台?得唔得呀?

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-12-14 10:32 PM 發表

大陸派人入主~
蝗臭魚?
已經成陣蝗味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-12-17 12:03 PM 發表

叫化妝商經營電視台?得唔得呀?
叫整容商經營電視台?
得唔得呀?
黃翠如又有冇陪瞓過?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳dos 於 2019-12-14 08:18 PM 發表

有傳電視廣播有限公司主席陳國強將辭去無綫董事局主席一職,無綫行政總裁李寶安回覆傳媒未有否認,並指:「如有任何變動,上市公司自有公告。」但同時,亦盛傳TVB備受批評的新聞部將大幅擴張,兼招聘人手。

《01最賞睇娛樂大獎》即日起至12月24日接受投票喇,仲可以參加勁抽雙重獎,隨時贏旗艦手機11 Pro Max、Dyson風筒、01積分等,總值超過70萬元!

在2011年初,陳國強為首的財團 ...
投資電視台,旨在食女藝員;佢邊忽似做生意嘅材料。

咩好野都食飽哂,人生勝利

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]