• 瀏覽: 4,825
  • 回覆: 22
上半身淘寶都夠
Uniqlo 都覺得有部份野貴

牛仔褲GU, 鞋 puma reebook 

最重要都係 樣,髮型同高度呀。
(作為一個毒L理解)

熱賣及精選
淘寶唔係問題!
最重要放落洗衣機洗,會唔會縮水

最重要放落洗衣機洗,會唔會縮水

引用:
原帖由 hellohk2012 於 2019-12-16 12:21 AM 發表

上半身淘寶都夠
Uniqlo 都覺得有部份野貴

牛仔褲GU, 鞋 puma reebook

最重要都係 樣,髮型同高度呀。
(作為一個毒L理解)
咁你襯到你想要既style咪OK...
又唔一定要牌子野既...

你永遠不懂我傷悲,像白天不懂夜的黑。
200-3XX蚊買到的都不是牌子野
所謂牌子野500蚊樓上的先可以叫牌子野

我150蚊買件POLO恤係U記,都唔算牌子野
只係對件產品質素有要求
只係想件衫唔縮水唔甩色
所以先係大公司買

我見過牌子野果D一件POLO都要賣成千銀
200銀-3XX銀同牌子野仲差好遠!

咁都比唔起錢,你好難買到衫嫁啦
20蚊件靚,買返去,唔岩SIZE,縮水擺落洗衣機,平比你都係冇用嫁!

【我試過去D拍賣網站買衫,型就型,平就平80蚊件果D短袖有帽GA!個款好睇】
但D衫扭,著一次就成個甩左,仲爛左粒扭
用膠水痴上去嫁原來D扭
SIZE仲唔岩著偏細

果件150蚊2件,一定要買2件
咁我著出街啦,出到街聽到裂痕聲,
之後都未知咩事
之後有對情侶見到我,細細聲同條女講,
佢好型WO!爆太WO!HAHAHA!
瘀爆呀當場,即刻返屋企呀!
咪貪平呀!

引用:
原帖由 confdray 於 2019-12-16 09:47 AM 發表

咁你襯到你想要既style咪OK...
又唔一定要牌子野既...
淘寶有D又平又有質素
國內1人1蚊佢都賺到

好憎名牌加個 tag 就幾千蚊
又係普通淨色款

褲可以買原色質素好的

鞋又冇 好似redwing 貴但耐用
最好防水

引用:
原帖由 hellohk2012 於 2019-12-16 04:32 PM 發表

淘寶有D又平又有質素
國內1人1蚊佢都賺到

又係普通淨色款

褲可以買原色質素好的

最好防水 ...
紅WING都算好著?
COLUMBIA仲好
防水物料,防線,徒步/山路都得!
最重要依家依個社會整對最好,
老人家唔怕跌親!
個牌子做左幾10年,有保証
去旅行好多人著E對,因為落雨去到邊都唔怕線到!

買衫一定係去街鋪,著上身試過先買

淘寶太過講運氣. 

PS. 識襯衫既人就算全身一個牌子都無, 人地都會覺得你型.   

唔識襯衫又成身牌子野果D叫潮童.   

還係點裡上身體試過再淘寶買比較好呀。不合適很麻煩滴。

妳為了另一個人活了太久太久,現在妳要好好做自給。
引用:
原帖由 vans022667700 於 2019-12-16 10:59 PM 發表

買衫一定係去街鋪,著上身試過先買

淘寶太過講運氣.

PS. 識襯衫既人就算全身一個牌子都無, 人地都會覺得你型.   

唔識襯衫又成身牌子野果D叫潮童.    ...
其實唔一定要牌子野我認同
試過淘寶買過件底背心著,3XL明明,到手後都係細件
同香港呎碼唔同
買衫都要上網買?經過教訓,要係鋪頭買,試過先好買
次次寫評價都不敢寫負評,驚以後上唔到淘寶買野,
比商家列黑名單

淘寶唔平! 
拼多多才夠平!

引用:
原帖由 hellohk2012 於 2019-12-16 16:32 發表

淘寶有D又平又有質素
國內1人1蚊佢都賺到

又係普通淨色款

褲可以買原色質素好的

最好防水 ...
到你做designer就唔係咁講啦

there is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
don't argue with idiots. they'll drag you down to their level and beat you with experience.
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]