• 瀏覽: 7,511
  • 回覆: 19
本身系去攞返錶....點知岩岩有隻377726返左來,  系其他客人之前訂的, 望左幾眼實物後就落左訂了...真錶比相靚好多好多...哈...真係要少d 去先得...次次都忍唔住...😄

附件

15766573925325917987842948903882.jpg(78.86 KB)

2019-12-18 04:28 PM

20191218_162809.jpg(311.71 KB)

2019-12-18 04:28 PM

精選汽車
呢隻150週年版葡計真係好靚仔
新機芯仲沿用到新出嘅葡計添
先恭喜師兄!

Nice to meet you all!
引用:
原帖由 tos 於 2019-12-18 09:55 PM 發表

呢隻150週年版葡計真係好靚仔
新機芯仲沿用到新出嘅葡計添
先恭喜師兄!
我覺得只 377725仲靚....不過買唔到...😅

附件

Screenshot_20191220-101656_Samsung Internet.jpg(29.82 KB)

2019-12-20 10:17 AM

Screenshot_20191220-101656_Samsung Internet.jpg

回覆 引用 TOP

我今日去1881同隻mark 12抹油,試戴隻葡計白面金針真係好靚…不過我隻手幼,隻表顯得太大。如果細2mm 就剛好啦

回覆 引用 TOP

r字頭水貨鋪個網我見有喎.

引用:
原帖由 tch1013 於 2019-12-18 04:28 PM 發表

本身系去攞返錶....點知岩岩有隻377726返左來,  系其他客人之前訂的, 望左幾眼實物後就落左訂了...真錶比相靚好多好多...哈...真係要少d 去先得...次次都忍唔住...😄 ...
BTQ有現貨喎

引用:
原帖由 家中巨額牛 於 2019-12-24 12:02 AM 發表

BTQ有現貨喎
377725有現貨??

引用:
原帖由 7777peter7777 於 2019-12-23 03:31 PM 發表

r字頭水貨鋪個網我見有喎.
幾錢吖師兄

回覆 引用 TOP

Congratulations!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tch1013 於 2019-12-24 12:04 AM 發表

377725有現貨??
我想師兄係講377726有現貨 雖然我近排行左幾轉都唔見有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tch1013 於 2019-12-24 12:04 AM 發表

377725有現貨??
綠面個隻有

引用:
原帖由 家中巨額牛 於 2019-12-25 12:55 AM 發表

綠面個隻有
多謝師兄 你幾時見到架😍 請問可唔可以指點一下哪一家店有? 我就是早幾日爬完文想去睇真身 店員話全線暫時沒有貨 要等 或可以下訂金

引用:
原帖由 whyme1031 於 2019-12-25 01:42 AM 發表

多謝師兄 你幾時見到架😍 請問可唔可以指點一下哪一家店有? 我就是早幾日爬完文想去睇真身 店員話全線暫時沒有貨 要等 或可以下訂金
有興趣就PM我啦
我上星期去

引用:
原帖由 家中巨額牛 於 2019-12-25 12:00 PM 發表

有興趣就PM我啦
我上星期去
師兄我係新手... PM唔到 你話我知邊區專門店我自己去問呀:)

引用:
原帖由 whyme1031 於 2019-12-25 01:42 AM 發表

1-500已全清...來緊會放501-1000, 不過好似話要落訂...倉先會派貨...我就系見完真身...忍唔住落左訂😅....應該一月會有😊😍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]