• 瀏覽: 1,441
  • 回覆: 5
  • 追帖: 1
如果想安排半日沖繩單車遊,請問大家有沒有什麼推介?

熱賣及精選
引用:
原帖由 Vgbb123 於 2019-12-19 08:56 AM 發表

如果想安排半日沖繩單車遊,請問大家有沒有什麼推介?
樓主你book咗住宿未? 打算住喺邊區? 平時有冇操開做開運動?

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-12-19 10:49 AM 發表

樓主你book咗住宿未? 打算住喺邊區? 平時有冇操開做開運動?
book左酒店,住宜野灣。農曆新年呢段日子。
只係想玩半日單車,輕輕鬆鬆甘玩下,有沒有好地方介紹?最好介紹有單車租的地方。謝謝。

引用:
原帖由 Vgbb123 於 2019-12-19 12:57 PM 發表

book左酒店,住宜野灣。農曆新年呢段日子。
只係想玩半日單車,輕輕鬆鬆甘玩下,有沒有好地方介紹?最好介紹有單車租的地方。謝謝。
邊度有單車租, 我都唔清楚。我上次去踩果架車係由民宿提供。我建議你email去book咗嘅酒店, 查詢一下酒店附近有冇租單車嘅舖頭, 酒店職員一定有呢方面資訊。

另外如果想踩得輕鬆, 沿海岸踩就最好, 千祈唔好上山。我曾經bookmark咗幾個宜野灣沿岸嘅景點, 你可以參考下。

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-12-19 02:05 PM 發表

邊度有單車租, 我都唔清楚。我上次去踩果架車係由民宿提供。我建議你email去book咗嘅酒店, 查詢一下酒店附近有冇租單車嘅舖頭, 酒店職員一定有呢方面資訊。

另外如果想踩得輕鬆, 沿海岸踩就最好, 千祈唔好上山。我曾經bookmark咗幾個宜野灣沿岸嘅景點, 你可以參考下。

10649968 10649969 10649970 10649971 10649972 10649973 ...
謝謝妳提供的資料。
請問一般行人路可否踏單車?

引用:
原帖由 Vgbb123 於 2019-12-19 02:55 PM 發表

謝謝妳提供的資料。
請問一般行人路可否踏單車?
不用客氣, 舉手指之勞。
我唔肯定行人路可否踩單車, 我冇理咁多照踩可也, 反正行人路都冇乜行人。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #沖繩
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]