• 瀏覽: 12,025
  • 回覆: 60
  • 追帖: 2
玩完

熱賣及精選
等死呢個形容詞幾貼切!

回覆 引用 TOP

酒店業好多曱甴.............自己害死自己冇得怨.........

依家間間酒店平均入住率5成
咁都叫無人住?

Owner起間酒店應該吾係預入住一半掛!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pps173 於 2019-12-20 11:12 AM 發表

依家間間酒店平均入住率5成
咁都叫無人住?
5成夠養人咩???酒店唔係淨係人工架,燈油火臘維修乜撚都係錢
你講既說話正如好多三罷人士話~~~~乜要交水電費架咩???

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2019-12-20 01:15 PM 發表

5成夠養人咩???酒店唔係淨係人工架,燈油火臘維修乜撚都係錢
你講既說話正如好多三罷人士話~~~~乜要交水電費架咩???
依家咁既時勢唔使蝕仲維持到盈餘都足夠啦?

死城

$1500 入住率5成
$1000  入住率5成
有無分別 

回覆 引用 TOP

其實開呢D Post 仲乜, 有咩好討論
Tell us something we don't know
如果香港係死城, 點解仲有好多人係香港買化妝品同包包

引用:
原帖由 ynotcoffeetoo 於 2019-12-21 10:18 AM 發表

其實開呢D Post 仲乜, 有咩好討論
Tell us something we don't know
如果香港係死城, 點解仲有好多人係香港買化妝品同包包
你以為現在仲有人敢黎暴力之都?太天真啦

引用:
原帖由 flora.chen 於 2019-12-20 08:36 AM 發表

玩完
樓主又係你放負😄

黄瓜李其下酒店無人住,不如免费比廢青住,包食包住,唔洗去台湾!

引用:
原帖由 flora.chen 於 2019-12-20 08:36 AM 發表

玩完
X2

回覆 引用 TOP

我哋酒店只要每日有20個percent以上 occupancy 就夠出糧, 暫時每一日都超標完成, 再加埋f&b同banquet超水準嘅演出, 而家只係賺少咗絕對唔會蝕, 我哋酒店就黃藍各半。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]