• 瀏覽: 209,665
  • 回覆: 1,185
  • 追帖: 8
本主題由 暗之陽 於 2020-1-9 10:25 PM 設置高亮
引用:
原帖由 暗之陽 於 2020-1-13 02:13 PM 發表

Chen 宣佈結婚
恭喜晒 對象係?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 willischung 於 2020-1-13 02:35 PM 發表

粗卡~ 好似話係帶球的
補新聞

韓國人氣男團EXO的27歲成員Chen今日突然宣布閃婚,是隊中首名結婚的成員,他今日透過與粉絲交流的手機程式公開親筆信,並指自己找到了想一起度過終身的女友,更暗示女友於最近懷孕,令粉絲大表驚訝。

他在信中說:「我想向給予我無限愛戴的粉絲們先誠實地宣布這個消息,我有想一起度過一生的女朋友,雖然我擔心我的決定會引起某些情況出現,但我想早一點告訴一直與我一起的成員、同僚,還有特別是我的粉絲們。」

Chen指在與隊友及公司商量這個問題時,他與女友迎來了祝福,暗示女友懷孕,他表示雖然感到不知所措,但這個祝福更令他鼓起勇氣跟大家坦白,他又感謝粉絲一直以來的支持,今後也會努力報答大家。

而所屬的SM事務所其後表示Chen的女友是圈外人,婚禮將以非公開形式進行。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sakuratree 於 2020-1-13 03:25 PM 發表

阿chen單嘢
佢好多韓站close咗
同埋EXO多大陸飯
都幾多人叫佢退隊
唔駛退隊咁嚴重掛

引用:
原帖由 yeung^^ 於 2020-1-13 03:50 PM 發表

避孕唔係100% ga
係啦 可能係意外呢

回覆 引用 TOP

勝利再次出席法院拘捕令實質調查!臉胖了一圈,面容憔悴,是否拘捕今日出結果

因涉嫌介紹性交易和海外遠端賭博,BIGBANG前成員勝利於1月13日前往法院接受實質調查。 2019年5月,警方曾申請過對勝利的拘捕令,但被法院駁回。 時隔八個月,事情又出現轉折,檢方提出了拘捕令申請。
許久未公開出現在大眾視線前的勝利此次現身被發現臉胖了一大圈,黑眼圈也非常嚴重,臉色也暗沉沉,相比較去年被爆接受法院調查前他還去美容院精心裝扮,這次的狀態顯得疲憊很多。 面對記者的提問,勝利始終低頭不作任何回答。

臉胖了一圈...咁都叫憔悴?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sakuratree 於 2020-1-13 03:55 PM 發表

因為俾人爆個女仔已經有咗七個月
所以啲人咪鬧爆 點解到而家至講
咁都鬧爆? 可能未係時候講呢 CHEN都27歲啦
生完先講都得

引用:
原帖由 yeung^^ 於 2020-1-13 03:58 PM 發表

本來偶像男團爆戀情已經好大衝擊,佢仲要係top團,仲要係未婚懷孕結婚,大反應已經係意料中事,SM 一到鼠年連續出事 Wendy受傷,EXO爆大獲,2隊僅餘既一線團相繼出事,團體活動受影響。 ...
SM今年都好似準備出新男女團
唔驚,男團仲有NCT頂住搵錢 Wendy都會好快好返既

引用:
原帖由 sakuratree 於 2020-1-13 03:55 PM 發表

因為俾人爆個女仔已經生咗七個月
所以啲人咪鬧爆 點解到而家至講
個BB出左世架啦?

引用:
原帖由 sakuratree 於 2020-1-13 04:00 PM 發表

我喺上面放咗張站姐嘅圖
係生咗已經七個月
又話係懷孕既?

引用:
原帖由 sakuratree 於 2020-1-13 04:03 PM 發表

乜nct搵到錢?
或者都好可能繼續靠東神💧
搵到呀,今年NCT DREAM銷量好好呀,仲有SUPER M
SM今年出新男女團一定力谷啦

引用:
原帖由 yeung^^ 於 2020-1-13 04:04 PM 發表

新團有排都未上位la,而加連唯一天團又出事,風水泥講好差ah.
其實EXO都逐個入緊伍,準備走SOLO路線多 所以唔大影響既
新團俾1,2年應該谷得起

引用:
原帖由 sakuratree 於 2020-1-13 04:04 PM 發表

有兩個站姐已經爆咗料
一個站姐臨close前爆佢哋一早知
另一個爆料話女仔已經生咗
而家已經事隔咗七個月㗎啦
咁D站姐都好好人,得佢生完先爆大鍋

引用:
原帖由 sakuratree 於 2020-1-13 04:08 PM 發表

依家有exol係咁話chen單嘢
係sm幫do轉移視線
其實do發生乜嘢事?
抱歉我冇乜點留意exo
DO又乜嘢事?唔係入左伍咩

引用:
原帖由 sakuratree 於 2020-1-13 04:10 PM 發表

如果sm谷得好嘅話
其實新男團新女團都可以好似itzy
一出歌就已經上到好高嘅位置
但係前題 唔該sm唔好整首難聽嘅出道歌出嚟囉
滿叔應該唔會亂黎
其實NCT D歌都唔差,我幾鐘意NCT DREAM D歌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alice.7 於 2020-1-13 04:13 PM 發表

omg jiho因為心理不安同健康惡化,暫停活動
早2日先周憲,今日又到JIHO?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]