• 瀏覽: 188,032
  • 回覆: 246
  • 追帖: 8
本主題由 暗之陽 於 2020-1-9 10:25 PM 設置高亮
引用:
原帖由 willischung 於 2020-2-28 08:52 PM 發表

SM否認左啦
否認代表唔係SM
但可能係李秀滿

引用:
原帖由 keyman00 於 2020-2-28 08:53 PM 發表

最後會唔會收購埋間公司入SM??
就真係睇發展 唔一定係SM 嘅
可能真係滿叔自己投資

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2020-2-28 09:05 PM 發表

【新冠肺炎】疑有韓星工作人員中招 海外拍攝後回國不適

新冠肺炎(又稱:武漢肺炎)在韓國大爆發,至今確診個案已超過二千多宗,可說是人心惶惶。雖然不少韓星已因此取消有粉絲大量聚集的活動,可是其他行程未見減少,音樂節目依舊進行錄製,海外行程也照樣參加,粉絲都相當擔心。今天(28日)韓國傳媒《OSEN》獨家爆料指,一名人氣歌手的工作人員疑似感染武漢肺炎,病毒終於吹到演藝圈?

《OSEN》今天的 ...
唉 電視台唔停綜藝 打歌 遲早玩死自己 我預言

有人估請夏 但邊個未知

引用:
原帖由 willischung 於 2020-2-28 10:59 PM 發表

請夏... 我仲諗起早個星期有單新聞話 佢喺巴黎睇展比人ig tag人型武肺 話種族歧視
我都睇到 然係好似全球請夏fans club 去圍剿佢

但如果真係中左就um...

引用:
原帖由 tombus20032000 於 2020-2-28 11:08 PM 發表

打歌怕病
唔打歌怕無人識
對D3,4線團打擊好大
不過我認真 韓國人而家顧自己 顧搶口罩
3 4 線團效益都頗低

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2020-2-28 11:46 PM 發表

而家D人估個歌手係去左米蘭時裝展 唔知佢有無去意大利
咁搞法去打歌真係要搵命博
如果去左米蘭就一定係意大利啦
去意大利機會有啲大

引用:
原帖由 willischung 於 2020-2-28 11:51 PM 發表

開口中

我想話唔只佢一個去左.. 都唔知d歌手有無私下見
睇幾時發現唔對路 如果一返國就發現正路就自我隔離先嘅

回覆 引用 TOP

btw Mr. Trot 收視32了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2020-2-29 12:06 AM 發表

同意 我見大多數人估係請夏或者LISA,仲有IU 3個都好似有去米蘭,不過LISA算係女團唔係SOLO歌手
如果男歌手就唔知 總之希望各歌手平平安安

https://media.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/20 ...
仲有IU 應該好快知邊個

引用:
原帖由 willischung 於 2020-2-29 12:13 AM 發表

韓國無咩綜藝係有存貨架... 除左d旅遊一定係錄完先播
睇下有無花絮架ja
無錯 呢排睇緊Traveler 2
不過真係停我估電視台太頭痕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 willischung 於 2020-3-1 11:46 AM 發表

弘彬瘋了嗎

然後好似話leo黎叫佢退團
佢真係 真係退團算啦

引用:
原帖由 willischung 於 2020-3-1 01:42 PM 發表

我睇完段片其實反而無我睇文字咁嬲
文字好似有少少負面化左佢講既野
不過anyway自己作為偶像形象好重要
依家好似自己都否定緊自己咁
我覺醉亂講嘢 講真心話真係唔奇
但對自己 團體 公司就太大傷害

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keyman00 於 2020-3-5 05:20 PM 發表

基本上呢幾隊都係預料之內...  仲有隊TOO都未正式出道就入選, 完全係走後門...
我本身仲估有ONEUS/A.C.E., 唔知最後個名單係乜呢??... (個人私心希望有IMFACT... ) ...
未正式出道咁有趣?

GENIE榜一位真係.... 又嚟呢啲無啦啦急升上一位

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]