• 瀏覽: 188,028
  • 回覆: 2,523
  • 追帖: 8
本主題由 暗之陽 於 2020-1-9 10:25 PM 設置高亮
引用:
原帖由 暗之陽 於 2020-1-6 07:00 PM 發表

IZ*ONE似乎會重新活動
https://n.news.naver.com/entertain/article/108/0002834602?cluid=enter_202001061940_00000003
但應該都無咁快啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2020-1-6 18:51 發表

最驚CJ玩報復,同埋激進ONE IT變黑粉狙擊 好擔心VICTON, UP10TION
都唔駛直接報復, 淨係優待話願意繼續嗰幾間, 一捧就已經係一踩..
不過CJ都無謂搞咁多, 諗吓BELIFT嗰隊點算仲好

引用:
原帖由 暗之陽 於 2020-1-6 07:00 PM 發表

https://n.news.naver.com/entertain/article/108/0002834602?cluid=enter_202001061940_00000003
居然雙重標準

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2020-1-6 06:51 PM 發表

最驚CJ玩報復,同埋激進ONE IT變黑粉狙擊 好擔心VICTON, UP10TION
ONE IT狙擊CJ好啦

引用:
原帖由 tncandy 於 2020-1-6 07:07 PM 發表

都唔駛直接報復, 淨係優待話願意繼續嗰幾間, 一捧就已經係一踩..
不過CJ都無謂搞咁多, 諗吓BELIFT嗰隊點算仲好
講起BELIFT嗰隊就好擔心 TXT未捧起又搞新男團

引用:
原帖由 wing_414 於 2020-1-6 07:09 PM 發表

ONE IT狙擊CJ好啦
好多ONE IT早排賴VICTON 不過真係狙擊CJ先岩攞

回覆 引用 TOP

引用:

有簽約同無簽約嘅分別

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2020-1-6 19:10 發表

講起BELIFT嗰隊就好擔心 TXT未捧起又搞新男團
BELIFT應該主要CJ搞啦
睇啲報導BigHit反而係吹風出女團, YouTube channel改左名

引用:
原帖由 jen_net 於 2020-1-6 07:35 PM 發表

有簽約同無簽約嘅分別
係 遺約金唔想俾 碟已經做好

回覆 引用 TOP

IZ*ONE 活動重啟 之後會公布日程

ateez嗰首幾好聽+幾好睇

Lee JinKi + Kim JongHyun + Kim KiBum + Choi MinHo + Lee TaeMin = SHINee :)
引用:
原帖由 tncandy 於 2020-1-6 07:46 PM 發表

BELIFT應該主要CJ搞啦
睇啲報導BigHit反而係吹風出女團, YouTube channel改左名
係咪SOURCE MUSIC準備出個團?

引用:
原帖由 暗之陽 於 2020-1-6 07:52 PM 發表

IZ*ONE 活動重啟 之後會公布日程
同1日一齊公布晒2團 IZ ONE簽晒約都合理既

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2020-1-6 20:34 發表

係咪SOURCE MUSIC準備出個團?
新女團屬唔屬於Source Music就唔清楚, 但係ibighit改左名做Big Hit Labels
應該都係準備restructure啦
之後Source Music定新label嗰啲MV都應該會擺埋落同一個頻道

引用:
原帖由 tncandy 於 2020-1-6 08:46 PM 發表

新女團屬唔屬於Source Music就唔清楚, 但係ibighit改左名做Big Hit Labels
應該都係準備restructure啦
之後Source Music定新label嗰啲MV都應該會擺埋落同一個頻道
I SEE 遲D仲要搬新公司地址

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]