• 瀏覽: 11,016
  • 回覆: 61
👐🏻

附件

B7851568-2CD9-4E42-8CEC-81C6FD0E59C2.jpeg(260.16 KB)

2020-1-3 04:41 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 Carbae 於 2020-1-3 04:41 PM 發表

這個大家覺得如何 或者大家有冇興趣入手 專門店call我明天會返金宗同大象灰!
最終回,入手了 有幸遇到小馬一隻

附件

B220D8E3-01EB-4829-A447-2F39BF5F49C4.jpeg(115.51 KB)

2020-1-4 06:22 PM

A7D36FC7-663C-41E4-8A66-1BBE208A912B.jpeg(452.98 KB)

2020-1-4 06:22 PM

好靚呀😍恭喜😄

引用:
原帖由 Ich2019 於 2020-1-4 06:54 PM 發表

好靚呀😍恭喜😄
Thank

回覆 引用 TOP

How much?

引用:
原帖由 miu_miu 於 2020-1-4 11:37 PM 發表

How much?
15400hkd

引用:
原帖由 Carbae 於 2020-1-4 06:22 PM 發表

最終回,入手了 有幸遇到小馬一隻
好靚靚呀!🥰
恭喜晒!

引用:
原帖由 YenYen 於 2020-1-5 01:23 AM 發表

好靚靚呀!🥰
恭喜晒!
Thank 不過要研究下點用用得唔好變小販😂😂😂

sis最近入咗唔小H

引用:
原帖由 RReenn 於 2020-1-5 11:19 AM 發表

sis最近入咗唔小H
冇辦法 好想要靚色 大象灰 金金  Kelly birkin 要配貨 我就買唔起喇 ed普通款 我還可以

回覆 引用 TOP

馬仔超靚色 請問幾錢?

弟弟呢?
引用:
原帖由 fifiona 於 2020-1-5 02:16 PM 發表

馬仔超靚色 請問幾錢?
澳門買貴一點不過4100 另我朋友響香港幫我買多咗兩隻一隻深藍一隻淺藍😌😝香港4000一隻 

附件

2E98B657-6475-42A1-B758-454CBEBA0739.jpeg(213.73 KB)

2020-1-5 02:53 PM

小馬幾個銀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Carbae 於 2020-1-5 02:53 PM 發表

澳門買貴一點不過4100 另我朋友響香港幫我買多咗兩隻一隻深藍一隻淺藍😌😝香港4000一隻 
粉紅色最靚。粉藍嗰隻我都有,pm size。最近想買隻啡色,周圍都無馬買,可能要向代購屈服

弟弟呢?
金宗靚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]