• 瀏覽: 4,596
  • 回覆: 14
向大家推介呢隻石英機蕊,做工非常唔錯嘅計時碼錶;寶路畢呢個品牌依家屬于Citizen旗下,有信心保證!

精選汽車
引用:
原帖由 ckochan 於 2020-1-3 07:29 PM 發表

向大家推介呢隻石英機蕊,做工非常唔錯嘅計時碼錶;寶路畢呢個品牌依家屬于Citizen旗下,有信心保證!

條帶 好過引 ... 舒吾舒服

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 鐘錶友 於 2020-1-4 08:52 PM 發表

條帶 好過引 ... 舒吾舒服
可以呀!

回覆 引用 TOP

buying the story..then it is better than Seiko

回覆 引用 TOP

buying the story..then it is better than Seiko

師兄手幾粗?
我都有留意呢隻,但lug to lug 53mm 對我黎講好似會有d壓力

引用:
原帖由 袋中紅色主席 於 2020-1-6 03:23 PM 發表

師兄手幾粗?
我都有留意呢隻,但lug to lug 53mm 對我黎講好似會有d壓力
我手7.5吋,戴落就啱啱好
呢隻錶比較大,建議7吋手腕以上戴比較好睇

回覆 引用 TOP

支持 支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckochan 於 2020-1-3 07:29 PM 發表

Congratulations!

How much please?

引用:
原帖由 watchlover668 於 2020-1-18 07:01 AM 發表

Congratulations!

How much please?
網上「依悲」,「祖馬店」好容易搵得到,3百頭美仔+運費

引用:
原帖由 dearsid 於 2020-1-6 11:17 AM 發表

呢隻錶嘅登月故事,十分有趣
【時計學】 未經授權的登月時計・BULOVA MOON WATCH
https://www.hk01.com/article/185141

引用:
原帖由 ckochan 於 2020-1-18 07:48 AM 發表

呢隻錶嘅登月故事,十分有趣
【時計學】 未經授權的登月時計・BULOVA MOON WATCH
https://www.hk01.com/article/185141
果然有趣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckochan 於 2020-1-18 07:44 AM 發表

網上「依悲」,「祖馬店」好容易搵得到,3百頭美仔+運費
Thanks.

回覆 引用 TOP

買7750,機械錶更有檔次

东莞表匠  专业维修各种高难度钟表。外观翻新。各类稀缺配件齐全。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]