• 瀏覽: 2,621
  • 回覆: 12
澳門將會有間新的Holiday Inn Express
地址係羅理基博士大馬路
將會係澳門第三間Holiday Inn酒店
從google街景見到應該係商廈改裝成酒店, 對住間來來超市, Holiday Inn Macau就係不遠處的內街
房價大約700多到1000多一晚但只接受預定8月尾後的訂房

回覆 引用 TOP

Thanks for info

回覆 引用 TOP

設計圖同實際圖可能有出入, 只供參考
所有房價都包早餐, 仲有自助洗衣機
有係其他地方住過holiday inn express的ching可以share下心得

引用:
原帖由 smithhehehaha 於 2020-1-5 05:17 PM 發表

所有房價都包早餐
Thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smithhehehaha 於 2020-1-5 05:17 PM 發表

所有房價都包早餐, 仲有自助洗衣機
有係其他地方住過holiday inn express的ching可以share下心得
有都唔敢住,開左過一排一定比大陸自由行住到溶溶爛爛。
我出差住過澳門的holiday inn,忍唔住爆粗。
早餐垃圾到無倫,d房質素普偏好差,換左好多間都無間滿意。

引用:
原帖由 aiiijima 於 2020-1-7 11:47 AM 發表

有都唔敢住,開左過一排一定比大陸自由行住到溶溶爛爛。
我出差住過澳門的holiday inn,忍唔住爆粗。
早餐垃圾到無倫,d房質素普偏好差,換左好多間都無間滿意。 ...
內街的holiday inn condition 很小很差...陳年煙味仲在

回覆 引用 TOP

唔知係唔係感覺呢?
自從路氹有集團式的酒店渡假村,
就有點覺得澳門街那邊的酒店不夠開揚,
旅遊當然想散心,所以多數會選開揚D那些。

回覆 引用 TOP

而家呢個酒店未開都訂唔到下半年D重要日子既房

引用:
原帖由 smithhehehaha 於 2020-1-9 11:56 AM 發表

而家呢個酒店未開都訂唔到下半年D重要日子既房
無甘快開放預訂。

引用:
原帖由 aiiijima 於 2020-1-10 12:01 PM 發表

無甘快開放預訂。
我己經訂左幾晚,8.22後都有得book

引用:
原帖由 smithhehehaha 於 2020-1-10 12:15 PM 發表

我己經訂左幾晚,8.22後都有得book
自相矛盾

回覆 引用 TOP

金沙城 Holiday Inn not bad. 

回覆 引用 TOP

主題標籤 #澳門 #酒店
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]