• 瀏覽: 8,209
  • 回覆: 130
這裏不是sale健身中心,只係諗住大家嘅然入咗會,就分享下好與壞。

24/7 Fitness 分店
1) 中環堅道63-69號 慧源閣地下及地下低層
2) 銅鑼灣軒尼詩道467-473號 建德豐商業大廈地下及地庫
3) 香港仔大道190號地下及一樓
4) 筲箕灣愛民街6 – 28 號 新利大廈地下及一樓
5) 北角七姊妹道116-122號 兆華大廈地下C舖連地下高層A-C單位
6) 西環皇后大道西409號 怡景花園地下B舖
7) 灣仔太和街10-20號 福和大廈1樓全層(未開)

8) 旺角洗衣街39-55號 金雞廣場7樓
9) 觀塘駿業街64號 南益商業中心8樓
10) 紅磡蕪湖街111號 蕪湖居地下及一樓
11) 土瓜灣馬頭圍道372號地下及一樓
12) 深水埗大埔道190-192B號 五聯大廈地下
13) 新蒲崗爵祿街33號 Port 33  3樓02室
14) 黃大仙龍翔道120號 新光中心四樓(未開)

15) 屯門良德街8號 珀御1樓103號
16) 元朗安寧路20-24號地舖 E及一樓全層
17) 大圍美田路28號 珀玥一樓
18) 大埔廣福道152-172號 大埔商業中心14樓(未開)

小弟新加入新蒲崗店,因為超近屋企,5分鐘到,又可以23:00後玩,十號風球都去得,所以放棄彩虹道康文。
機都算齊,唔使點排隊,但個人覺得啞鈴區比較迫。
今日去咗北角,寬敞好多,舒服好多。但反而啲機唔係咁多咁齊,好似無呢部

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
新蒲崗店

附件

IMG_20191229_163112.jpg(295.1 KB)

2020-1-6 01:15 AM

環境

回覆 引用 TOP

樓主JOIN左咩PLAN, 幾錢一個月?

引用:
原帖由 yuejingwuli 於 2020-1-6 10:08 發表

樓主JOIN左咩PLAN, 幾錢一個月?
得一個Plan, $498一個月,簽一年約,唔sale教練鐘,可去任何分店。
因為近,貴啲都抵返,如果遠就唔值

我都啱啱join左一個月到,不過係元朗店,so far感覺良好,真係無人Sell過我。我玩開嘅機都有,不過我有唔係好expert,所以唔知算唔算齊機,同埋我係女仔所以意見只作參考。

農曆年間係唔係照常營業?

請問新蒲崗分店有無OLYMPIAN barbell做deadlift呢?
引用:
原帖由 verylustfully 於 2020-1-6 12:55 發表

得一個Plan, $498一個月,簽一年約,唔sale教練鐘,可去任何分店。
因為近,貴啲都抵返,如果遠就唔值

24咩????

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~脫褲濟貧~ 於 2020-1-6 11:51 PM 發表

農曆年間係唔係照常營業?
開的

引用:
原帖由 sunnybabe 於 2020-1-6 15:39 發表

我都啱啱join左一個月到,不過係元朗店,so far感覺良好,真係無人Sell過我。我玩開嘅機都有,不過我有唔係好expert,所以唔知算唔算齊機,同埋我係女仔所以意見只作參考。 ...
我都想多啲試下其他店
希望中環銅鑼灣旺角呢啲旺區多靚仔

回覆 引用 TOP

我去過
中環/ cwb/ 西環/ mk/ kt/ 紅磡/ 土瓜灣/ ssp

佢新開 d club 用番 life fitness d 野

引用:
原帖由 anthonytamhk 於 2020-1-7 12:31 發表

我去過
中環/ cwb/ 西環/ mk/ kt/ 紅磡/ 土瓜灣/ ssp
佢新開 d club 用番 life fitness d 野
ching邊間玩得舒服啲呀?放工時間多人嗎?

我都想 joins 
但觀塘我怕長期都好多人

引用:
原帖由 verylustfully 於 2020-1-7 03:20 PM 發表

ching邊間玩得舒服啲呀?放工時間多人嗎?
我去過既, 只係覺旺角最差, 等 lift 同佢廁所浴室共用, 成日都成地水

引用:
原帖由 fung0428 於 2020-1-7 15:38 發表

我都想 joins
但觀塘我怕長期都好多人
佢好似有得試玩一次,你可以放工時間或你玩開嘅時間睇下多唔多人
我Join佢都係想夜啲玩,就唔會多人,如果你一定要放工時段,咁邊間差唔多,康文平好多添

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]