• 瀏覽: 3,735
  • 回覆: 22
新年想去澳門2天,又唔想租酒店,邊度又有平地方甜租

引用:
原帖由 fb15ff6c84bf81 於 2020-1-6 10:44 AM 發表

買個營去黑沙海灘露營

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb15ff6c84bf81 於 6-1-2020 10:44 發表

新年邊度都貴,就算你去空氣乙及乙搵床位都唔會平

2日搭金巴即日來回明碼實價,假期都唔加價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb15ff6c84bf81 於 2020-1-6 10:44 AM 發表

thx

回覆 引用 TOP

過珠海瞓..
珠海酒店應該會平起碼三分之二。

行不改名,坐不改姓,呂小布!
引用:

即係非法旅館?

引用:
原帖由 phmo 於 2020-1-6 06:20 PM 發表

即係非法旅館?
唔識

Airbnb有私人住宅租,一日個月都有

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-1-6 05:15 PM 發表

過珠海瞓..
珠海酒店應該會平起碼三分之二。
吾work...過關可能一兩個鐘單程

引用:
原帖由 文光丑 於 2020-1-6 10:12 PM 發表

Airbnb有私人住宅租,一日個月都有
非法的...澳門的警察也上Airbnb
業主租客一起抓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eriealan 於 7-1-2020 17:30 發表

吾work...過關可能一兩個鐘單程
行港珠澳或者橫琴唔駛依個數啦...

Other things to note
The building is easy to enter, but it is low-key to stay. It ca n’t be called a homestay.
大廈進入方便,但是低調入住,不可以說民宿,有人問起,回答朋友家
-Cleanness: Don’t go if you can’t stand dirty toilet and shower room, when we stayed, we had to share both room with like 5-8 other ppl staying in the house. Though I believe they also have a room with private bathroom. -Smorking Allowed inside the Room: and whole house smell.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-1-7 05:36 PM 發表

行港珠澳或者橫琴唔駛依個數啦...
樓主問農曆新年喔

引用:
原帖由 eriealan 於 7-1-2020 17:47 發表

樓主問農曆新年喔
係呀..咁澳門三個口岸...無理由個個都要排咁耐嘅..

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-1-7 05:50 PM 發表

係呀..咁澳門三個口岸...無理由個個都要排咁耐嘅..
過關好煩...差幾百不要跑來跑去
我在hotels.com 看 初一初二 $1100 (2星的都還有少量房)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]