• 瀏覽: 2,738
  • 回覆: 25
矮湯90秒16分 ...
https://www.youtube.com/watch?v=84Cht1O-WHE
米拿8.9秒8分奇蹟 ...
https://www.youtube.com/watch?v=FDOqD8tV8Tc
卡神44秒12分 ...
https://www.youtube.com/watch?v=Gh5opCD6Rm0

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
精疲力盡

回覆 引用 TOP

點解個個剩係記得T-MAC??? ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-1-8 01:10 PM 發表

點解個個剩係記得T-MAC??? ^.^"
因為35前火箭還是以8分落後. 對手是攻防頂級的馬刺. 全世界都以為火箭輸定, 而火箭主場球迷也走了一半.
但看影片, 火箭5隻小強這情況下也沒有放棄, 結果奇蹟發生. 買了票早退的球迷都走去撞wall.

冇腦

回覆 引用 TOP

可惜搵唔到THOMAS既純比賽影片 , 要迫住睇D人口水多過浪花 ... 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sexkiller3 於 2020-1-8 02:30 PM 發表

因為35前火箭還是以8分落後. 對手是攻防頂級的馬刺. 全世界都以為火箭輸定, 而火箭主場球迷也走了一半.
但看影片, 火箭5隻小強這情況下也沒有放棄, 結果奇蹟發生. 買了票早退的球迷都走去撞wall. ...
馬刺其實係一支幾得意既球隊。。。我地覺得佢好穩陣,但佢試過身為衛冕軍首輪出局,
又試過比人黑八,好似仲試過比紫金橫掃(呢個唔係太肯定)

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-1-8 08:21 PM 發表

馬刺其實係一支幾得意既球隊。。。我地覺得佢好穩陣,但佢試過身為衛冕軍首輪出局,
又試過比人黑八,好似仲試過比紫金橫掃(呢個唔係太肯定) ...
衛冕軍首輪出局....馬刺直情試過兩次

馬刺勁果陣真係好勁, 16年5冠, 23年10次60勝/常規賽冠軍,
但柒果陣都幾柒....
2000年衛冕軍首輪出局
2001年比紫金橫掃
2009年首圈出局
2010年比太陽橫掃
2011年比灰熊黑八
2015年再次衛冕軍首輪出局
2016年67勝但又第二輪出局

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2020-1-8 10:43 PM 發表

馬刺勁果陣真係好勁, 16年5冠, 23年10次60勝/常規賽冠軍,
但柒果陣都幾柒....
2001年比紫金橫掃
2009年首圈出局
2010年比太陽橫掃
2011年比灰熊黑八
2016年67勝但又第二輪出局 ...
。。。閣下果然係馬刺既 “好球迷” 😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2020-1-8 10:43 PM 發表

但柒果陣都幾柒....
2001年比紫金橫掃
2009年首圈出局
2010年比太陽橫掃
2011年比灰熊黑八
唔只, 佢地仲好似幾乎馮搶七必敗

小弟岩岩查過中文維基 , 真係好奇怪 ... 
除左T-MAC既33秒13分 , #1既90秒16分  8.9秒8分  44秒12分
都無係個人資料度搵 ... ^.^"

回覆 引用 TOP

引用:

但柒果陣都幾柒....
2001年比紫金橫掃
2009年首圈出局
2010年比太陽橫掃
2011年比灰熊黑八
我都有呢個FEEL.....
次次對佢滿懷期待, 佢衰鑊金既你睇, 尤其我係2000開始睇既
當年季後賽, 佢點睇都係西區三甲拉, 佢同你首輪出局;
04年比人0.4秒絕殺; 06年MANU智熄封蓋犯規, 比人逆轉埋.....
12年又領先2:0比雷霆反級.....

次次你以為佢會上, 就X街一次比你睇

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 2020-1-9 02:45 PM 發表

我都有呢個FEEL.....
次次對佢滿懷期待, 佢衰鑊金既你睇, 尤其我係2000開始睇既
當年季後賽, 佢點睇都係西區三甲拉, 佢同你首輪出局;
04年比人0.4秒絕殺; 06年MANU智熄封蓋犯規, 比人逆轉埋.....
12年又領先2:0比雷霆反級.....

次次你以為佢會上, 就X街一次比你睇 ...
其實我覺得04  06果兩次 , 都係因為呢兩單野 ,
搞到隊波洩晒氣 ... 就好似2018騎士比JR智熄完之後 ,
隊波立即頹晒一樣

回覆 引用 TOP

引用:

但柒果陣都幾柒....
2001年比紫金橫掃
2009年首圈出局
2010年比太陽橫掃
2011年比灰熊黑八
00年果次好似係因為DUNCAN傷左 ;
01年就無偈勒 , 湖人係季後賽11連勝入決賽 ...

02年其實係DUNCAN既MVP年 ,
但我唔記得左馬刺果年係點出局 ...

03-07既三冠同兩次出局都講左拉

08年衰比KOBE既湖人 , 當年湖人拿西冠架 !!!

係09-11三年出局得樣衰 , 但除11年係首號種子 ,
09  10其實馬刺都唔係西岸前四 ...

12年衰比西冠既雷霆三少 , 13  14大家都知拉
係唔知15  16咩Q羅 ...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]