• 瀏覽: 9,160
  • 回覆: 45
本主題由 zerickL 於 2020-1-13 02:49 PM 移動
呢度係海霸街,辛苦晒!

附件

4BDAE412-3964-4CC0-B5F8-27D7DF8418FD.jpeg(238.3 KB)

2020-1-8 06:53 PM

精選汽車
oh

我係現代人

回覆 引用 TOP

大家要多啲報警,好多自私嘅仆街違泊,搞到大塞車。

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
呢個實在太放肆啦!

附件

B0EADDC4-16F1-48B5-A9CE-044022A54AB9.jpeg(218.8 KB)

2020-1-13 01:49 PM

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-1-8 06:53 PM 發表

呢度係海霸街,辛苦晒!
D司機無公德心

最鍾意睇人被抄牌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-1-12 05:53 PM 發表

大家要多啲報警,好多自私嘅仆街違泊,搞到大塞車。
同意

回覆 引用 TOP

麻煩C兄過嚟旺角報下警

回覆 引用 TOP

請教師兄,究竟報呢方面係應該打999定點?之前又好似聽過如果違泊有另外既電話?因為我屋企樓下情況都好差

幫補維修道路

先直接找所屬警方分區電話,再致電,最快有反應。如果同時話緊急車輛入唔到或不夠過,仲快D到。可多試試!

今年過年嗰陣, 一定好精彩

回覆 引用 TOP

好呀

我係現代人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自由之翼2019 於 2020-1-13 05:11 PM 發表

請教師兄,究竟報呢方面係應該打999定點?之前又好似聽過如果違泊有另外既電話?因為我屋企樓下情況都好差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Taksingkcma 於 2020-1-13 04:45 PM 發表

D司機無公德心
同意,過份咗

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]