• 瀏覽: 14,553
  • 回覆: 230
網劇唐人街探案,片頭片尾演員表上都標註陳哲遠係中國香港演員好多fans話劇組資料錯誤,佢土生土長深圳人,又有人話佢已經拎咗香港身份證

回覆 引用 TOP

cctv8幾點直播?網版出了!

引用:
原帖由 alexkkc 於 2020-1-16 08:55 PM 發表

VIP已更新2集呀

引用:
原帖由 kanyuetat 於 2020-1-16 21:06 發表

VIP已更新2集呀
Netflix

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaiserken 於 2020-1-10 08:46 AM 發表

睇片花胡一天個做型好似麻麻...
胡一天還是個部現代劇造型好睇D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alexkkc 於 2020-1-16 08:55 PM 發表

央視今晚係九點半播一集,聽日開始七點半播兩集

花月奴係倚天黃衫女!

回覆 引用 TOP

趙櫻子飾花月奴客串下,一出場就領飯盒!
睇完2集女配角顏值很高!

引用:
原帖由 alexkkc 於 2020-1-16 09:40 PM 發表

趙櫻子飾花月奴客串下,一出場就領飯盒!
睇完2集女配角顏值很高!
倚天又係客串,呢套又客串

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 點解你咁X 於 2020-1-16 09:25 PM 發表

央視今晚係九點半播一集,聽日開始七點半播兩集
央視版後面會更新快d,網版都是44集亦刪減了不少,今晚睇網版至第4集,明晚應該開始睇央視,今次應該不會付費超前睇大結局啦!

引用:
原帖由 alexkkc 於 2020-1-18 12:04 AM 發表

央視版後面會更新快d,網版都是44集亦刪減了不少,今晚睇網版至第4集,明晚應該開始睇央視,今次應該不會付費超前睇大結局啦!
現在興付費超前撈錢  又能快點播完  再播別的劇

回覆 引用 TOP

播咗4集,綜合講講部分觀眾評價
花無缺扮演者胡一天人氣較紅,首晚以江楓和昨晚以花無缺出場後討論熱度均能以角色上微博熱搜。但以我觀察追劇路人多以角色造型不討好等負面評論較多,而且昨晚十分多評論用謝霆鋒扮嘅花無缺同胡一天比較,批本版唔靚仔,似馬面

而小魚兒扮演者陳哲遠演員人氣比胡一天低,討論熱度都相對無咁高,但是睇得出路人好評比花無缺要好,不少讚小魚兒精靈鬼馬,有可能因為小魚兒人設較討喜。當然亦有唔少批評陳哲遠劇內經常咧嘴大笑演出略浮誇油膩

回覆 引用 TOP

仲有觀眾盛讚劇情到目前原著還原度高。另外唔少地方都係實景拍攝,景色壯觀宏大,誠意十足

回覆 引用 TOP

一星期有10集 正

饅魚飯好味!

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]