• 瀏覽: 14,591
  • 回覆: 230
再過咗兩集,觀眾吐槽更加多主要批選角唔好,部分角色造型差妝容差。鐵心蘭唔靚,胡一天唔適合古裝,陳哲遠似王祖藍。。。

睇海報就覺得陳哲遠靚仔, 胡一天唔靚仔.
睇完4集劇集就感覺胡一天靚仔過陳哲遠.

惡人谷的十大惡人、十二星相有點迪士尼壞人風格.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 點解你咁X 於 2020-1-19 01:37 AM 發表

再過咗兩集,觀眾吐槽更加多主要批選角唔好,部分角色造型差妝容差。鐵心蘭唔靚,胡一天唔適合古裝,陳哲遠似王祖藍。。。
似王祖藍但有張衛健鬼馬搞笑,梁婧嫻飾鐵心蘭,配音又是喬詩語 , 以前睇過她《青雲志》、《櫃中美人》女配角。今劇賣點主要睇梁潔!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 點解你咁X 於 2020-1-19 01:37 AM 發表

咁快就被吐  我還沒睇呢

回覆 引用 TOP

弊,我都未開始睇,睇唔切

迷迷痴痴 清醒也許稍恨遲
無奈人清醒 世情仍舊難透視
引用:
原帖由 金光大盜 於 2020-1-19 05:15 PM 發表

弊,我都未開始睇,睇唔切
現在睇著cctv8直播第6集,天虹門風白羽幾靚!😁😄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kanyuetat 於 2020-1-19 02:28 PM 發表

咁快就被吐  我還沒睇呢
仲煲緊宋大志啊?

引用:
原帖由 alexkkc 於 2020-1-19 11:19 AM 發表

似王祖藍但有張衛健鬼馬搞笑,梁婧嫻飾鐵心蘭,配音又是喬詩語 , 以前睇過她《青雲志》、《櫃中美人》女配角。今劇賣點主要睇梁潔! ...
我都期待,不過蘇櫻好似中後段先出場

引用:
原帖由 點解你咁X 於 2020-1-19 11:36 PM 發表

仲煲緊宋大志啊?
看到36中間走左去看完 閃光少女  同唐探  睇完再睇埋果幾集  另外將夜2睇完等更新

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kanyuetat 於 2020-1-19 11:40 PM 發表

看到36中間走左去看完 閃光少女  同唐探  睇完再睇埋果幾集  另外將夜2睇完等更新
唐人街睇咗,宋大志慢慢睇到二十幾集,去咗煲錦衣之下越睇越上腦

引用:
原帖由 點解你咁X 於 2020-1-19 11:49 PM 發表

唐人街睇咗,宋大志慢慢睇到二十幾集,去咗煲錦衣之下越睇越上腦
宋大志  張新成睇過佢2套都好睇
周雨彤就第1次睇
王佑碩之前睇詔佢玄門大師

錦衣之下未睇  是不是打住錦衣的期號撤糖的偶像愛情劇?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kanyuetat 於 2020-1-19 11:52 PM 發表

周雨彤就第1次睇
宋大志三個男主角都鍾意,衙內好可愛,元仲辛好叻又醒目,王寬性格超好。總之都鍾意

引用:
原帖由 點解你咁X 於 2020-1-19 11:55 PM 發表

宋大志三個男主角都鍾意,衙內好可愛,元仲辛好叻又醒目,王寬性格超好。總之都鍾意
每個角色編劇都寫得好鮮明  好突出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kanyuetat 於 2020-1-19 11:52 PM 發表

周雨彤就第1次睇

錦衣之下未睇  是不是打住錦衣的期號撤糖的偶像愛情劇? ...
錦衣之下越睇越覺得任嘉倫好正,而且都幾好戲,呢排劇情講佢失憶記憶去翻小朋友時候,表情同動作超過癮,同一直高冷嘅陸大人簡直反差萌。
錦衣之下熱度好高,我見經常上微博熱搜,多數因為任嘉倫,收穫一班迷妹

引用:
原帖由 點解你咁X 於 2020-1-20 12:00 AM 發表

錦衣之下越睇越覺得任嘉倫好正,而且都幾好戲,呢排劇情講佢失憶記憶去翻小朋友時候,表情同動作超過癮,同一直高冷嘅陸大人簡直反差萌。
錦衣之下熱度好高,我見經常上微博熱搜,多數因為任嘉倫,收穫一班迷妹 ...
錦衣之下之前D人好似等左播好耐

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]