• 瀏覽: 8,208
  • 回覆: 50
頒獎禮食白果,係咪俾新加入嗰位趕絕?

熱賣及精選
肥婆

肥就要雪?

最近 瘦噃

引用:
原帖由 出入含情的手背 於 2020-1-12 01:28 PM 發表

最近 瘦噃
佢再唔減肥真係收得檔,佢d MV,唱片封套就嚟唔出樣

華納太多人喇

回覆 引用 TOP

唱歌好聽都要執執個樣啦正如拍三級片都要隆胸來到取悅觀眾

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-1-13 09:42 AM 發表

香港樂壇的悲哀,要靠樣唔係靠歌聲。所以家駒講得冇錯,香港沒有樂壇,只有娛樂圈。

引用:
原帖由 leslielo 於 2020-1-13 10:09 AM 發表

香港樂壇的悲哀,要靠樣唔係靠歌聲。所以家駒講得冇錯,香港沒有樂壇,只有娛樂圈。
合理既,聲色藝俱存才能上一線同長久點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leslielo 於 2020-1-13 10:09 AM 發表

的確係啊,好多唱得之人都極樣衰

引用:

隻碟幾好聽呀

長崎武銀
引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-1-13 09:42 AM 發表

x2, 靚女湯洛雯都要減肥拍劇喇, janice 再咁肥好似欣宜, 真係唱得好聽都少咗歌迷吼!😰😫😩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-1-13 10:21 AM 發表

的確係啊,好多唱得之人都極樣衰
Janice 唔樣衰,以前好靚女,只係越來越脹爆

主題標籤 #衛蘭
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]