• 瀏覽: 13,945
  • 回覆: 52
  • 追帖: 2
咩都有第一次,終於食抄價俾了白地

其他表都堅持到有折至到正價(最後是15年正價入888地通黑地,之後冇買過表),幾年時間已經要食抄價入表😂

之後幾年都應該不會再買表.

附件

3EB6E28D-7637-406F-BF5A-1ADDE60F133A.jpeg(693.13 KB)

2020-1-10 03:53 PM

精選汽車
ching 之前都買左6隻,應該係VIP? VIP都要食炒?

之前有折tim, 116710LN 88折, 16610LV 好似85,太耐記不起. 現在只可排食抄,我1/1/2020 排,都幾快,可能食抄所以快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gmtlove66 於 2020-1-10 04:13 PM 發表

ching 之前都買左6隻,應該係VIP? VIP都要食炒?
如果齋買6隻運動款,不會被視為VIP,只可被視為熟客!
你買D,廿,卅萬非運動款,其他貴價非熱炒牌品,就可以成為VIP

咁我寧願食抄,痛1次😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 C905 於 2020-1-10 03:53 PM 發表

其他表都堅持到有折至到正價(最後是15年正價入888地通黑地,之後冇買過表),幾年時間已經要食抄價入表😂

之後幾年都應該不會再買表. ...
呢隻好難唔食炒了,估唔到你無買gmt

回覆 引用 TOP

蠢左,3-4年前AD叫買藍圖有95折,冇買

回覆 引用 TOP

師兄,食炒有咩注意? 吾係AD 占驗証隱陣D?

回覆 引用 TOP

咪係AD買,不過要食抄價

引用:
原帖由 C905 於 2020-1-10 05:15 PM 發表

咪係AD買,不過要食抄價
大唔大咬先?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 C905 於 2020-1-10 03:53 PM 發表

之後幾年都應該不會再買表. ...
Same price I'd rather get AP!

回覆 引用 TOP

C兄小心又要比人圍插抄價入錶或寧願入乜乜物物錶
ps恭喜C兄入靚錶

喜歡冇計😂

所以我10月都痛左一次

回覆 引用 TOP

仲有人信AD無賣炒價錶?
但最嬲係入AD問佢地仲扮傻咁講我地唔會賣炒價,有貨便放岀黎呢啲假話

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]