• 瀏覽: 6,735
  • 回覆: 154
GANTZ:O 動畫裡面既女角 Reika

手辦化完全做吾到動畫裡面既誘惑感,無價值既商品

懷念過去常陶醉 一半樂事一半令人流淚
夢如人生快樂永記取 悲苦深刻藏骨髓
韶華去四季暗中追隨 逝去了的都已逝去
常見明月掛天邊 每當變幻時 便知時光去
熱賣及精選
嘩,下面那相片,四級動漫的封面級別

回覆 引用 TOP

有冇衫換?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-1-10 09:52 PM 發表

真係賣肉, 唔係講笑

https://figuya.com/en/products/reika-gantz-o-anime-actionfigure-doll-toyseiiki-18248-en

真係瀨咗嘢,仲自己瀨自己嘢,原來呢個網有再版的高達40週年版賣喎,仲在2020年6月會寄出來,攪到我㩒多次製,買了一件!

好似聽過有人留言,話解体匠會可能會再版發售,唔知真定假呢?

其實買呢條索女回家,老婆見到會話你變態,仔女見到會話你色情,好大壓力啫,邊係俾男人買架

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-1-11 04:44 PM 發表

真係瀨咗嘢,仲自己瀨自己嘢,原來呢個網有再版的高達40週年版賣喎,仲在2020年6月會寄出來,攪到我㩒多次製,買了一件!
對貨不對人,我吾關心高達,冇感情包袱直話直說
呢款高達40一眼望對腳比例已經吾得

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-1-11 04:46 PM 發表

淘佬網擺地攤咁賣

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-1-11 04:46 PM 發表

成本幾百炒到過萬,斬到一頸血,商家吾趁勢放血就笨大了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-1-11 04:55 PM 發表

其實買呢條索女回家,老婆見到會話你變態,仔女見到會話你色情,好大壓力啫,邊係俾男人買架
毒(獨)男御用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 T2. 於 2020-1-11 06:11 PM 發表

淘佬網擺地攤咁賣
唔係咁大鑊嘛?買黎炒班友咪大大鑊?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-1-11 06:26 PM 發表

唔係咁大鑊嘛?買黎炒班友咪大大鑊?
炒會預左承受風險,佢地自有生存之道

回覆 引用 TOP

睇見那些figure 公仔價格隨時嘔血,可能

玩砌電腦,買粒Ryzen Threadripper3990x+n記3080ti,砌部文書機無咁煩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 T2. 於 2020-1-11 06:07 PM 發表

對貨不對人,我吾關心高達,冇感情包袱直話直說
呢款高達40一眼望對腳比例已經吾得
見實物,都ok既,始終tamashii nation 的質素是可以的

附件

IMG-20200111-WA0001.jpg(111.48 KB)

2020-1-11 06:47 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]