• 瀏覽: 42,024
  • 回覆: 335
感覺是一個大話去覆蓋另一大話。
不停講大話之後,自己都應對不到。
最終大話被人揭發,唯有走上這條路。

引用:
原帖由 我屋企做乜 於 2020-1-11 05:59 AM 發表

有供自然有求?唔好亂禁講啊!好難保證。
屌,駛撚保證咩!去大陸唔食下雞,咁點對得住自己,同埋點對得住啲雞呢!振興下個國家嘅經濟呀嘛🤑🤑🤑

用公司錢去幹就係公幹

本土旺師青年條賓周早熟

回覆 引用 TOP

連英國佬都唔睇佢,就知變個講真話啦

佢真唔真就唔知
不過樓豬張相一早被踢爆假相就係人都知
傻仔真係抵被人笑

回覆 引用 TOP

自己係英國領事職員,身份特殊,點會翻大陸叫雞?大陸政治迫害係常識

引用:
原帖由 那渣哥 於 2020-1-10 09:36 PM 發表

史上第一人

鄭文傑的聲明中英對照,稱他本人之言行與香港、內地的家屬全無關係,衷心希望他們不被騷擾,過平靜生活。他並稱:「相濡以沫,不如相忘於江湖;對不起,願來生再續前緣。」

鄭文傑去年8月到深圳公幹,乘高鐵返港途中失去聯絡,其後內地稱他被控嫖娼,遭行政拘留15日。他8月24日獲釋返港,8月30日到台灣,現時相信身在英國。他曾接受英國廣播公司(BBC)專訪,聲稱自己在中 ...
深圳好平咩? 平少少 上去玩 咁傻仔。。 係香港或澳門咪無事囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chinaup 於 2020-1-11 05:14 AM 發表

比共慘黨迫害
比中共女諜設計。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 落雨無帶煙 於 2020-1-11 05:53 AM 發表

大陸咁多雞,梗係要幫襯啦,有咩咁出奇?鬼叫大陸做雞先會發達咩,有供自然有求,除非大陸殺曬所有雞,咁就天下太平!
即係你都幫襯唔少啦,有乜心得先?

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
西方會讚揚佢床上行為

行政拒留14日

回覆 引用 TOP

斷六親,不斷叫雞

回覆 引用 TOP

傻仔一個

回覆 引用 TOP

央視高仿號造假鄭文傑「嫖娼」被揭
加駐港領館暫停員工赴華公幹

網友打臉高仿號「焦點坊談」,指出其用一年多前的照片冒充構陷鄭文傑的假證據

[img][/img]

回覆 引用 TOP

呢位前低級英國領事館人員。。。
如果唔係因為自己漂妓被捉,上面邊個得閒招乎你十幾日?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]