• 瀏覽: 12,187
  • 回覆: 241
  • 追帖: 2

熱賣及精選
睇見都流口水

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

試過真係唔錯

人進苦年傷痛不盡,酒入愁腸滋味無窮!少年不識愁,苦酒碰不上愁腸,何來快意?五髒六腑感受不了劇痛,因為欠缺凄慘煉歷。酒燒頭,只燒少年無知憂,天下愁,哀我傷悲恨悠悠;酒是知己愁是友,血海仇。痛楚受,點滴伴我杯中酒!
飯湯都唔錯

回覆 引用 TOP

2015 福島,新潟妙高 秋の紅葉ひとり旅

引用:
原帖由 Melay 於 2020-1-11 02:14 PM 發表

有冇用$50 利是

唔用邊有咁多人食不過用左都唔會話用啦,實話full pay

如無力挽回要懂得放手..
引用:
原帖由 tongtongcool 於 2020-1-11 02:20 PM 發表

唔用邊有咁多人食不過用左都唔會話用啦,實話full pay
咁你講哂啦

引用:
原帖由 tongtongcool 於 2020-1-11 02:20 PM 發表

唔用邊有咁多人食
謎底終於解開
灣仔分店我在開幕時期食過一次,同事說覺得有味精
最記得是售票員很耐心地向我們推介食物

貼文宣

引用:
原帖由 Melay 於 2020-1-11 02:14 PM 發表

有冇用$50 利是

係邊到有?

引用:
原帖由 9點9 於 2020-1-11 02:25 PM 發表

係邊到有?
我都想知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9點9 於 2020-1-11 02:23 PM 發表

咁你講哂啦
一於叫樓主貼張單據

引用:
原帖由 Melay 於 2020-1-11 02:28 PM 發表

一於叫樓主貼張單據
食餐飯有幾何會影單據? 唔好玩啦

引用:
原帖由 Melay 於 2020-1-11 02:24 PM 發表

謎底終於解開
灣仔分店我在開幕時期食過一次,同事說覺得有味精
最記得是售票員很耐心地向我們推介食物
正確我唔會出街飲湯怕味精
不過我朋友試過都話味精重,撇除味精係無咩原材料味,平時佢食野味覺都幾準我信
阿楊生未咁出位前次次經過間鋪都拍烏蠅嘅,真係無意欲去試,而家咁多post話正真係笑而不語,後來發覺原來有派coupon😂
耐心推介比你地呢點係值得表揚嘅,不過值唔值就...😂

如無力挽回要懂得放手..
其實現金卷係某酸民自行創作,
各位做咗老襯了
恭喜哂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]