• 瀏覽: 16,734
  • 回覆: 87
  • 追帖: 1
大台正極速成為細台

希望TBB繼續與民為敵,7日播足大陸劇

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 界外 於 2020-1-12 09:38 PM 發表

汪阿姐地位超凡
今年唔做主持
我估

一係爆show無線無錢再比
一係就無聲抗議唔做

搵家燕讚汪阿姐嗰段
好似怪怪地

回覆 引用 TOP

佢咁答似係無綫開出乞衣條件

不過咁多年費事唱衰佢

唔好俾我睇死一年後又話番黎大家庭

今日tvb blog 正式delete左劉江了.

回覆 引用 TOP

講呢d退休啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 見習初級新手 於 2020-1-15 04:57 PM 發表

佢咁答似係無綫開出乞衣條件

不過咁多年費事唱衰佢
肯定係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smarthoKEUNG 於 2020-1-15 06:41 PM 發表

唔好俾我睇死一年後又話番黎大家庭
好似陳國邦咁真係好核突

回覆 引用 TOP

會唔會炒埋阿姐架??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnwong0800 於 2020-1-12 06:55 PM 發表

劉老師,講呢d......

轉貼 hk01.com 12/1/20

《萬千星輝頒獎典禮2019》今日舉辦,劉江劉老師憑《金宵大廈》入圍「最佳男配角」候選名單,所以今日也有出席盛會,但在接受《香港01》訪問時,卻驚爆離巢消息。

劉江劉老師在接受《香港01》訪問時說:「我已經冇簽TVB,唔好問點解,因為我喺度30幾年,我唔可以話點解。」

劉老師表示星期二(14號)便會正式過開TVB,今日會否想 ...
劉江年紀都唔細,都應該抖吓

回覆 引用 TOP

點会唔心灰意玲……
做左咁多年,演技再好!又無、$又揾唔得多!
相反隻死黃絲臭雞馮盈盈戲屎、演技屎、唔义識做戲!一出道就戲接戲!入行兩年又話拎最飛躍進步獎!但唔知有乜進步?嘻計佢人格人品差加素質低劣!
仲要做左兩年巳經可以話夠$比何文田新盆二千萬樓價一成首期!
比著你响入边做都谷九氣!
呢D嘢,真係講運講命水!
隻臭雞條命生得好唔诜挨無能計

引用:
原帖由 OSR 於 2020-1-16 05:39 PM 發表

點会唔心灰意玲……
做左咁多年,演技再好!又無、$又揾唔得多!
相反隻死黃絲臭雞馮盈盈戲屎、演技屎、唔义識做戲!一出道就戲接戲!入行兩年又話拎最飛躍進步獎!但唔知有乜進步?嘻計佢人格人品差加素質低劣!
仲要做左兩年巳經可以話夠$比何文田新盆二千萬樓價一成首期!
比著你响入边做都谷九氣!
呢D嘢,真係講運講命水!
隻臭雞條命生得好唔诜挨無能計 ...
講得妁啱!

回覆 引用 TOP

劉老師今日在明週講了離開原因, 佢老人家原來之前已經被大台減了一半人工, 而家傾續約時又再要求佢減騷,劉老師計過d人工連架車都養唔起,拍劇又辛苦, 寧願唔續約。

佢仲話如果大台有免費車送出入, 佢或者都會考慮下。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]