• 瀏覽: 13,487
  • 回覆: 65
  • 追帖: 1
請投票~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 439

1. 合襯
2. 唔襯
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-12 08:22 PM 發表

請投票~
好似準備要結婚

回覆 引用 TOP

都幾襯。
😅😅😅

回覆 引用 TOP

1 👈
朱朱&何廣沛📣請快結婚😊

回覆 引用 TOP

我覺得何廣沛同馮盈盈襯啲。

湖海洗我胸襟,河山飄我影蹤,雲彩揮去卻不去,人生休說苦痛。

回覆 引用 TOP

何廣沛同曹永廉襯D.

引用:
原帖由 港女愛臘腸 於 2020-1-13 01:18 AM 發表

何廣沛同曹永廉襯D.
有無圖證?

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
從外表睇:  何廣沛似細佬﹐朱晨麗比佢大咁 !

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-13 01:43 AM 發表

有無圖證?

附件

6D0C5751-0CF4-4615-AE09-AE84C37B938A.jpeg(121.63 KB)

2020-1-13 06:16 AM

3P 一齊瀨嘢

附件

F06887DF-65CD-45A8-B078-787634FEAE3C.jpeg(54.17 KB)

2020-1-13 06:17 AM

回覆 引用 TOP

朱太老似佢媽咪

回覆 引用 TOP

乜都咁8 , 襯唔襯好似唔多關你事, 

而且好襯果D都可以好快散

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DKNYVuitton 於 13/1/2020 04:01 發表

從外表睇:  何廣沛似細佬﹐朱晨麗比佢大咁 !
事實都係女方比男的年長呀!

引用:
原帖由 柯彥溫 於 2020-1-13 09:26 AM 發表

事實都係女方比男的年長呀!
呢個時代女方大幾歲都OK既, 再大就當然唔太好

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 boyboy168168 於 13/1/2020 09:28 發表

呢個時代女方大幾歲都OK既, 再大就當然唔太好
我知圈中都不少老妻少夫組合,楊千嬅大丁子高 6 年,
但外觀上完全唔覺,
呢一 pair 就比較明顯 d

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]