• 瀏覽: 9,758
  • 回覆: 192
  • 追帖: 1
奧蘇真係笨,佢係狀態不足,但如佢有參賽,分分鐘坐亞望冠。

而家入到四強呢幾個,好似得基拔真係叫好狀態。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
忽然想起,原來已經習慣左冇傅家俊,成日睇桌球比賽,但好少諗起傅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Regjamie 於 2020-1-18 08:10 AM 發表

冰咸真係堅... 連贏反cup
我捱眼瞓睇到囧囧lead4-1… 點知 一扎醒見到鐵頭功埋齋6-4!
場波好多盤長爛局,好難頂住眼瞓

MM
自從世界桌總諗到個白痴嘅要成季有廿cue147先有獎金分嘅玩法,球手已好少意欲做147。

下季必定要改,否則不如索性取消147獎金呢樣野。

引用:
原帖由 BARBENDER1203 於 2020-1-18 09:11 AM 發表

我捱眼瞓睇到囧囧lead4-1… 點知 一扎醒見到鐵頭功埋齋6-4!
我同你相反。昨晚公司年夜飯飲多咗。好早瞓。但七點醒咗就開始睇波。

今次Masters是全英對壘。蜜瓜都比嬌仔打走咗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一人行 於 2020-1-18 09:12 AM 發表

自從世界桌總諗到個白痴嘅要成季有廿cue147先有獎金分嘅玩法,球手已好少意欲做147。

冇錯
打到147隨時冇錢收,季初真係搵阿水try⋯ 因為唔值得拿一局勝負來冒險

MM

回覆 引用 TOP

睇嚟決賽係重量級對壘

引用:
原帖由 BARBENDER1203 於 2020-1-17 11:43 PM 發表

係啦,有點傻
領先32度化為烏有
蜜瓜係正常嘅成就就唔會俾其他80後放甩啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一人行 於 2020-1-18 09:12 AM 發表

根本呢樣野係唔realistic...講得對,諗果個係白痴。係會有反效果。我呢D外人都知唔合乎現實,你話D職業球手點諗。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嫣火~ 於 2020-1-18 10:02 AM 發表

睇嚟決賽係重量級對壘
其實我想機師

回覆 引用 TOP

尋晚完全無睇!估唔到Gilbert 咁打得喎! 莫非呢次master爆冷?

今晚 semifinal (11 局 6):
頭場 9 PM    布歐 vs 機師
尾場 3 AM    蕉拔 vs 肥冰

UK嗰邊最新odds:
冠軍大熱係布歐 (13/8), 最冷係機師 (11/2)

MM
引用:
原帖由 BARBENDER1203 於 2020-1-18 09:11 AM 發表

大師兄輸第5局咁樣俾人反cup都可以打返上黎

引用:
原帖由 BARBENDER1203 於 2020-1-18 12:58 PM 發表

今晚 semifinal (11 局 6):
頭場 9 PM    布歐 vs 機師
尾場 3 AM    蕉拔 vs 肥冰

UK嗰邊最新odds:
冠軍大熱係布歐 (13/8), 最冷係機師 (11/2)
竟然最冷係機司都係睇好梅菲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 70後的人 於 2020-1-18 01:28 PM 發表

大師兄輸第5局咁樣俾人反cup都可以打返上黎
perry都得啦…世事難料呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]