• 瀏覽: 9,764
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
今日開波了

MM

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 70後的人 於 2020-1-12 11:12 PM 發表

丁俊暉原本上上籤,佩利上半場失準都冇優勢
佩利叔叔小休前直頭亂晒籠

但而家都可以領先3-2

MM
引用:
原帖由 小志偉 於 2020-1-13 12:19 AM 發表

丁丁咁快出局😢
小丁贏完英錦又故態復萌
佩利本身落場都冇乜信心,居然無驚無險咁就搞掂左小丁,真係冇頭髮都見頭痕

MM
引用:
原帖由 嫣火~ 於 2020-1-13 08:32 AM 發表

連爆兩場
明明格食格, 沙皮一向食住機師, 怪哉...... 未睇番場波, 我諗機師爭勝心夠大+沙皮繼續低迷

MM

回覆 引用 TOP

啫喱仔由領先5-1搞到5-4,信心指數正在下降⋯ 再咁落去蜜瓜真係有機反cup

MM
引用:
原帖由 小志偉 於 2020-1-14 01:05 AM 發表

決勝局了
唔通真係三場都爆冷

MM
引用:
原帖由 小志偉 於 2020-1-14 01:34 AM 發表

Exactly 
蘿蔔真係⋯ 心臟不及當年大,又on99 地捉到鹿唔識脫角

英文旁述話佢應該唔忿氣只贏過一次世錦⋯ 我諗都係no more la

MM
引用:
原帖由 Regjamie 於 2020-1-14 07:17 AM 發表

https://youtu.be/HmjRUOAwAj4

我諗成個game, 最關鍵一個shot係8:49,呢一吓有大意失x州的感覺。順手睇埋9:03,個紅波好似有生命咁!
呢場波初段蘿蔔順風順水,蜜瓜根本入唔到局⋯ 到尾後幾局輪到蜜瓜有運,打失也不留餐,令蘿蔔舉步維艱

同意師兄話蘿蔔第七局失easy red係轉捩點,但佢嗰刹那仲平復到⋯ 到第八局大機殺局又失手,第九局爭colours又爭輸,轉眼間勢頭已在蜜瓜嗰邊

MM
引用:
原帖由 Regjamie 於 2020-1-14 12:03 PM 發表

Me2, 佢sub q 既動作真係好好
布歐 STROKE夠直、手夠定, 打發力波仍能保持精準
好耐以前睇過有人研究佢出CUE打發力波的姿勢, 用慢動作播出, 真係好靚

MM

回覆 引用 TOP

3-5
總統畀肥梅激死

MM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嫣火~ 於 2020-1-15 12:09 AM 發表

再爆,連爆5場
頭8種子連輸5場給seed 9-16 ,坐親响黃波袋嗰邊都出局,少見少見

MM
引用:
原帖由 Regjamie 於 2020-1-15 06:46 AM 發表

開返場上盤喇終於。學佬比我feel係早幾年入到個final好似上上地一缐,但砌落又係唔夠來。
學佬係有實力,可惜公認抗壓冇力⋯ 已被定型唔係一線料子

Btw, 今次已經係堅叔連續26年獲大師賽資格,的確不簡單(如果oso今年參賽,同是26次但唯2013斷了一次)

MM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annachow06 於 2020-1-15 04:14 PM 發表

今晚戲碼....早場唔知邊個贏添,好難估
頭場囧囧對司機, 坦白講真係全無看點
尾場老威對肥冰應比較好睇, 可惜太夜

MM
八強情況:

布歐 vs 佩利
機司 vs 堅叔

蜜瓜 vs 蕉拔
囧囧 vs 肥冰

冠軍一係布歐一係堅叔...  好, 我貼布歐捧盃,  而決賽係 布歐 vs 蜜瓜 就精彩了!

MM
引用:
原帖由 70後的人 於 2020-1-17 12:26 AM 發表

布歐呢場係值得晉級嘅
事實上二人都唔同級數,布歐發揮稍為正常已夠做

MM
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]