• 瀏覽: 1,886
  • 回覆: 12
  • 追帖: 2
我帶個 13 歲女去東京。去了新宿,但太大了,亦唔知邊度 shopping 好。
之後去了原宿,一條街就 搞掂。再去 涉谷 109,個女都好開心。
請問東京仲有冇呢 類型的小商店,他對大百貨公司無興趣。

熱賣及精選
引用:
原帖由 doggie1668 於 2020-1-12 23:17 發表

我帶個 13 歲女去東京。去了新宿,但太大了,亦唔知邊度 shopping 好。
之後去了原宿,一條街就 搞掂。再去 涉谷 109,個女都好開心。
請問東京仲有冇呢 類型的小商店,他對大百貨公司無興趣。 ...
大路去處包括上野阿美街一帶、中野百老匯一帶、Akiba一帶、吉祥寺一帶、代官山猿樂町一帶、目黑一帶、自由之丘等等⋯ 每度玩一日都夠一星期~

引用:
原帖由 doggie1668 於 2020-1-12 11:17 PM 發表

請問東京仲有冇呢 類型的小商店,他對大百貨公司無興趣。 ...
去秋葉原可以買玩具畀個女或者自己玩!

池袋sunshine city

回覆 引用 TOP

今日去左場台先

回覆 引用 TOP

如果鐘意動漫的話一定秋葉原啦

回覆 引用 TOP

歌舞技町

回覆 引用 TOP

新宿My lord(南口)? 有d似109

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2020-1-13 12:38 AM 發表

去秋葉原可以買玩具畀個女或者自己玩!
佢就係問點解咁多姐姐企喺度

東京駅一番街 - 鍾意日本卡通精品會破產~

我嚟緊農曆新年都會去。鬆弛熊, 角落生物, 等我~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 先生擔唔擔 於 2020-1-13 00:12 發表

大路去處包括上野阿美街一帶、中野百老匯一帶、Akiba一帶、吉祥寺一帶、代官山猿樂町一帶、目黑一帶、自由之丘等等⋯ 每度玩一日都夠一星期~ ...
推介吉祥寺
靜中帶旺

回覆 引用 TOP

池袋啦,啲衫唔貴, 商場又大,好好行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 doggie1668 於 2020-1-13 03:56 PM 發表

佢就係問點解咁多姐姐企喺度
拉客上女僕咖啡店

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]