• 瀏覽: 785
  • 回覆: 16
歌: 勁歌最受歡迎女歌星,叱咤女歌手金獎

影: 金像獎最佳女主角

視: 2006年憑《武十郎》拎內地視后,tbb我最喜愛電視女角色

熱賣及精選
吓?冇人覺得係?冇人鄧佢開心?

回覆 引用 TOP

祝福吓佢啦

回覆 引用 TOP

呢度冇佢粉絲?

回覆 引用 TOP

嚮我心目中,她是「三不像」!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

非最佳都唔應該當係

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

丁羊已經拎咗女角色獎,半個視后了,鄭瘦人永遠都追唔到

引用:
原帖由 銀針粉 於 2020-1-17 10:35 PM 發表

丁羊已經拎咗女角色獎,半個視后了,鄭瘦人永遠都追唔到
夠膽攞 鄭瘦人 同 丁羊 比,怕會得罪好多人
自梅姐去世,鄭瘦人 已經成為第二個香港人女兒,發生什麼事,香港人一定撐佢。
如果換咗 丁羊,結果會掂?丁羊有排都未多班。

好多TBB前藝人,出咗去撈得掂,都唔返嚟,TBB 劇有多少錢,除非還片債。

丁羊都唔係 TBB人,比錢買奬,只是想增加人氣。
老公靠唔到,要靠自己辛苦D比錢買奬養全家。

天皇發哥,華仔 等,天后王菲,鄭瘦人 等,駛鬼返番TBB挖奬增人氣咩。
幾年先拍一套戲,演唱會已經夠食十年八年啦
駛鬼捱更抵夜拍TBB劇咩,咁慘!

引用:
原帖由 huaweiwfc 於 2020-1-18 12:09 AM 發表

夠膽攞 鄭瘦人 同 丁羊 比,怕會得罪好多人
自梅姐去世,鄭瘦人 已經成為第二個香港人女兒,發生什麼事,香港人一定撐佢。
如果換咗 丁羊,結果會掂?丁羊有排都未多班。
好多TBB前藝人,出咗去撈得掂,都唔返嚟,TBB 劇有多少錢,除非還片債。
丁羊都唔係 TBB人,比錢買奬,只是想增加人氣。
老公靠唔到,要靠自己辛苦D比錢買奬養全家。
天皇發哥,華仔 等,天后王菲,鄭瘦 ...
佢老公都冇鬼用,身為PR公司老闆,應該早半年請定打手,唱好 丁羊,人氣自然高。
攞什麼奬,唔會有咁多噓聲。
攪到今時今日,明知比錢買奬,假到出面,點補都補唔番,佢老公應該問責。

引用:
原帖由 huaweiwfc 於 2020-1-18 12:21 AM 發表

佢老公都冇鬼用,身為PR公司老闆,應該早半年請定打手,唱好 丁羊,人氣自然高。
攞什麼奬,唔會有咁多噓聲。
攪到今時今日,明知比錢買奬,假到出面,點補都補唔番,佢老公應該問責。 ...
咁施嬅個公關做得唔錯,
一早已經搵打手吹奏。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
引用:
原帖由 sand_mouth 於 2020-1-18 09:16 AM 發表

咁施嬅個公關做得唔錯,
一早已經搵打手吹奏。
講吹奏……点及粉樣你呀又……
從不斷抵毁金宵同C嬅……
收入幾多呀?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 銀針粉 於 2020-1-13 12:47 AM 發表

歌: 勁歌最受歡迎女歌星,叱咤女歌手金獎

影: 金像獎最佳女主角

視: 2006年憑《武十郎》拎內地視后,tbb我最喜愛電視女角色
一條福佳阿婆……!……

回覆 引用 TOP

以佢嘅實力...都可以有咁多獎
究竟背後付出左幾多"努力".... 

回覆 引用 TOP

使唔使搞個舞影行動2.0

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]