• 瀏覽: 3,277
  • 回覆: 19
請問有無師兄師姐在BKK機場租過車?邊間好D?是否去到租就可以,感謝🙏🙏

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
上年租過兩次, 比較上National較好, 車亦新淨D, 香港上網租應該較到埗walkin平...

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2020-1-13 09:21 AM 發表

上年租過兩次, 比較上National較好, 車亦新淨D, 香港上網租應該較到埗walkin平...
其實去到曼谷機場才決定是否自駕

我享受美食資訊,因美食對於我來講是讓身心深呼吸的方法,所以對食物都有一定要求。當然,咸魚白菜各有所愛,文章內容只代表我個人意見,我喜歡的你未必懂欣賞,而我討厭的卻有可能是妳的最愛,所以不要浪費時間留言跟我說我吃的有多不值,最重要好食,平貴冇問題。
引用:
原帖由 JockeySmart 於 2020-1-13 09:21 AM 發表

尼間布吉租過,手續簡單幾好吾錯

回覆 引用 TOP

我自己就冇偏好話租邊間,多數租d大公司及睇價錢。😁

回覆 引用 TOP

謝謝各位

我享受美食資訊,因美食對於我來講是讓身心深呼吸的方法,所以對食物都有一定要求。當然,咸魚白菜各有所愛,文章內容只代表我個人意見,我喜歡的你未必懂欣賞,而我討厭的卻有可能是妳的最愛,所以不要浪費時間留言跟我說我吃的有多不值,最重要好食,平貴冇問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joy_ce 於 13-1-2020 12:58 PM 發表

其實去到曼谷機場才決定是否自駕
你試過係泰國揸車未?平時在香港有無揸開車?😹

師兄你由機場揸去邊先

b
引用:
原帖由 icantstop 於 2020-1-14 08:50 PM 發表

你試過係泰國揸車未?平時在香港有無揸開車?😹
我先生有😁

引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 2020-1-14 09:33 PM 發表

師兄你由機場揸去邊先
北柳府

引用:
原帖由 joy_ce 於 14-1-2020 10:18 PM 發表

我先生有😁
咁OK, 又租車公司出機場高速要兜個圈,小心留意出口!好多時會miss 左!

引用:
原帖由 joy_ce 於 2020-1-14 10:19 PM 發表

北柳府
我自己租開thai rent car......

b
引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 15-1-2020 09:12 AM 發表

我自己租開thai rent car......
有一間我極不推薦,Euro car rental 

引用:
原帖由 icantstop 於 2020-1-15 11:34 AM 發表

有一間我極不推薦,Euro car rental  
呢間我都用過兩次,, 是Rentalcar.com派出來的
上次去完個Trip之後發現信用卡比佢chrage佐800thb
email問佢咩事又唔覆~ 當時又冇被交通警罰過~
完全唔知咩事比佢chrage

租過2間 CHIC CAR RENT  & Thai Rent A car  都OK . 
Thai Rent A car 上次系去華欣拎車~
CHIC CAR RENT 就曼谷機場拎車~ 

回覆 引用 TOP

主題標籤 #機場
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]