• 瀏覽: 12,052
  • 回覆: 116
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 咕咕700 於 13/1/2020 14:48 發表

其實一集都沒有看過
佢第一集我有睇哂既 ........... 唔吸引,
而且朱晨麗個 look 都真係好趕客,又誇張造作 ... 無再睇落去了!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
支持拍續集

引用:
原帖由 銀針粉 於 2020-1-13 11:53 AM 發表

人地都冇話要拍續集。見好就收啦
.

要再創佳績,必須真正做到多功能,含 吹奶 啜 插.......

五大功能,缺一不可.......

.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 薰衣草123 於 2020-1-13 12:54 PM 發表

咁佢都好敬業好尊重大台, 百忙中都抽時間出席捧場。算係咁啦。
佢一向都鍾意攞獎架啦 大台依家乜人都冇 老嬋只要肯出席就一定有獎拎 又可以扮下驚訝出去作狀一番

嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」
引用:
原帖由 銀針粉 於 2020-1-13 11:53 AM 發表

人地都冇話要拍續集。見好就收啦
千嬅的確己經好老, 唔好再扮少婦啦,
好似袁詠儀都要接受現實, 做返自己近似年齡角色, 反而睇得舒服, 好順眼.

引用:
原帖由 Sor898 於 2020-1-13 02:58 PM 發表

支持拍續集
咁你有你支持, 我有我唔睇, 香港係好講民主自由既.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天秤使者 於 2020-1-13 01:46 PM 發表

佢”皇者駕到”唔係話亂入白色強人2咩?
不如佢亂入陀槍師姐 X

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jhy0374 於 2020-1-13 02:24 PM 發表

而且同周柏豪一啲都唔襯,睇兩個人嘅感情戲好嘔心。
劇中佢係大過奥巴, 唔襯係正常。

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2020-1-13 10:40 AM 發表

藝人楊千嬅憑主演劇集《多功能老婆》,於無綫頒獎禮上獲得「最受歡迎電視女角色」,雖然與李施嬅「平分」,但她已喜出望外,又表示曾擔心未能出席盛會:「因為之前喺海口開演唱會,又要為綜藝節目拍啲嘢,海口嘅飛機班次唔係太緊密,好彩都係遲少少。今晚件衫都係形象設計幫我試咋,好彩又畀我博到!」

對於首奪電視獎,千嬅表示:「拍劇唔係計攞唔攞獎,最緊要發揮到功能。今次拍咗5個月,過程唔係想像中咁簡單,有演 ...
多功能已經結局,仲有得拍落去咩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2020-1-13 12:27 PM 發表

今年僅敗於虹姐,無計。
又比施嬅痴左半個獎,
表現尚算大方。
施嬅力搶

回覆 引用 TOP

估唔到有續集

回覆 引用 TOP

唔覺佢有乜演技

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 woody666 於 2020-1-13 03:49 PM 發表

千嬅的確己經好老, 唔好再扮少婦啦,
好似袁詠儀都要接受現實, 做返自己近似年齡角色, 反而睇得舒服, 好順眼.
唉,歲月催人,當年d歌好少女,開朗少女型象令佢一步一步成為歌影天后,而家變咗阿嬋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2020-1-13 03:36 PM 發表

佢一向都鍾意攞獎架啦 大台依家乜人都冇 老嬋只要肯出席就一定有獎拎 又可以扮下驚訝出去作狀一番
樓主果然好憎丁羊,其實拎完獎仲招黑,真係唔拎好過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-1-13 02:31 PM 發表

多功能老婆 => D劇情真係好無聊
膠劇一套都有續集 ??
一集都未睇過
厲害。。。。
一集無睇過,
又知劇情無聊。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]