• 瀏覽: 13,934
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
豬肉獎來咖炸

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2020-1-13 10:40 AM 發表

藝人楊千嬅憑主演劇集《多功能老婆》,於無綫頒獎禮上獲得「最受歡迎電視女角色」,雖然與李施嬅「平分」,但她已喜出望外,又表示曾擔心未能出席盛會:「因為之前喺海口開演唱會,又要為綜藝節目拍啲嘢,海口嘅飛機班次唔係太緊密,好彩都係遲少少。今晚件衫都係形象設計幫我試咋,好彩又畀我博到!」

對於首奪電視獎,千嬅表示:「拍劇唔係計攞唔攞獎,最緊要發揮到功能。今次拍咗5個月,過程唔係想像中咁簡單,有演 ...
搵鬼睇本身就冇料

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 銀針粉 於 2020-1-13 11:53 發表

人地都冇話要拍續集。見好就收啦
無錯,佢純粹講笑啫。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2020-1-13 10:40 AM 發表

藝人楊千嬅憑主演劇集《多功能老婆》,於無綫頒獎禮上獲得「最受歡迎電視女角色」,雖然與李施嬅「平分」,但她已喜出望外,又表示曾擔心未能出席盛會:「因為之前喺海口開演唱會,又要為綜藝節目拍啲嘢,海口嘅飛機班次唔係太緊密,好彩都係遲少少。今晚件衫都係形象設計幫我試咋,好彩又畀我博到!」

對於首奪電視獎,千嬅表示:「拍劇唔係計攞唔攞獎,最緊要發揮到功能。今次拍咗5個月,過程唔係想像中咁簡單,有演 ...
穿bra楊千嬅拍咩劇

回覆 引用 TOP

唉…佢真係以為自己識演戲
求其搵套韓劇/大陸劇睇下,裡面任何一個女2/女3演技都好過佢啦

回覆 引用 TOP

真心想佢攞!點知!輸比小紅姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jhy0374 於 2020-1-13 02:24 PM 發表

而且同周柏豪一啲都唔襯,睇兩個人嘅感情戲好嘔心。
實情佢係有錢太太,成個TVB都俾面佢。
否則,一個冇樣冇身材冇演技,鬼搵你拍戲。
⋯仲想開續集

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續不安的主席 於 2020-1-14 07:42 AM 發表

拍套劇就想攞視后咁貪心
大佬,個個拍十幾廿年,人工又唔高,提名十幾次先得個獎安慰自己,真係得來易。你楊千麻,學人唱下歌拍下戲拍下劇,借下運,又成為前無古人,後無來者大滿貫,真係離地,好心睇下民間疾苦,唔係個個好似你輕輕做下有錢有名譽,仲要走來爭獎。好L核突。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dsdg78 於 2020-1-14 12:38 PM 發表

冇青春嘅愛情有何滋味?冇愛情嘅青春有何意義
可能係借運惡果,世界仲係有得有失。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sowina 於 2020-1-14 12:59 PM 發表

係囉....睇左成套我都唔知點多功能法

同埋最憎睇d好似好完美嘅人,個老公走佬又唔會鬧佢,對個仔又溫柔又唔見佢鬧仔,對朋友又好.....我比較喜歡睇唔完美嘅人,人性本來就係醜惡,我認我係非常醜惡嗰隻 ...
現實邊有咁的人,劇情一味博同情,博感動,劇情合埋眼都識寫。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sim1116 於 2020-1-14 08:22 AM 發表

千嬅經理人
唔洗點做,出糧廿萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2020-1-13 10:40 發表

你真係吹得佢漲。

回覆 引用 TOP

引用:

其實就算要續集都唔好找佢囉。好難頂

回覆 引用 TOP

返去唱歌啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]